sila tinggalkan jejak korang ye

thanx for visiting this blog

^_^
kadang-kadang kite mencari cari dimana matahari,tapi allah berikan petir untuk kite,puas kite mencari,rupe rupenyer allah nak bagi kite pelangi yang indah

thank you~

Jan 4, 2011

abg cafe tu bergurau lagi dengan kami

rini kelas xde time peak hour,jadi kami pergi ke exec. cafe
ape2 hal makan dulu sebelum perut masuk angin lagi..(xmo kejadian semalam jadi lagi..takut ok)

mkn lebih kurang 1jam,then lepak lagi sebab beli buah..sje nk habeskn mase lame2 ckit
bkn ade kerja lgi pon nk buat.hihi
then,terlame jgk..jam dah pukul12 lebih....
elok aje kami angkat buntut,ade la abg B iaitu geng kepada abg A(married) tegor,dah habes ke mkn..
kmi jwb la dh hbes...

i yg bertindak sebagai ketua pasukan,telah mendahului di depan then kinah di belakang,i buat muka xbersalah,tpi xsangka abg A tu sempat tegor kmi "baru habes ke??amboi,bukan main lama lgi...makan ke ape tah yg lame sgt.."(nada gurau2 org tuer)..hahahaha....i n kinah,pe agi..gelak ajelaa...

hahahahahahahhaa

engatkn abg A tu dah xkenal muke kteorang...xsgka,hanya kerana hal smlm pasal i mkn lambat + xde mood,dier engt lagi hari ni

hahahhaha


geli hati tol i kalau cm ni.hahaha..klw ade kesempatan,i snap gmbar executive cafe tu.haha

1 comment:

Puan nadxoxo said...

Hi Ifnir :D Kat mana gerai pizza islam kat paka ek? hihi