sila tinggalkan jejak korang ye

thanx for visiting this blog

^_^
kadang-kadang kite mencari cari dimana matahari,tapi allah berikan petir untuk kite,puas kite mencari,rupe rupenyer allah nak bagi kite pelangi yang indah

thank you~

Mar 3, 2011

CONTEST POSE MENARIK DENGAN CARDIGAN!!




  • korang kena jadi follower blog ni
  • dah
  • letakkan banner contest ni kat sidebar sepanjang contest berjalan & link kan ke blog ni dah.tapi kat bawahbar.hehe
  • buat stu entri ringkas jep sal contest ni dan letak banner ni skli serta tliskn sebab (rngkas je) kenapa anda suke pkai crdgan??dah
  • tag 5 kawan-kawan yang korang rasa mesti dia nak join ! dah
  • jgn lupa,letak gambar anda pose dgn crdgan ok..gmbr plg lawa dan menarik akan dplh mnjadi pemenang..dah
  • tarikh tutup penyertaan : 20 mac 2011


dah paham dah sume syarat2.jom mulakan misi membebel..memang dah hobi ifnir.kuikui.
pssst:sebenarny I ada masalah nak pilih mana gambar yang patot i letak.jadi i letak je sume..rasa nya gambar pertama tu kot gambar yang i nak pertaruhkan..


ok,ni versi gedix mintak pelempang..agak2 lepas tu i sakit pinggang x?haha

ni hanya iklan :)
ha...ni nak gedix jugak ni,tapi xberapa nak jadik.haha..yang penting jejaka hensem belakang sana.jap2,hensem ke??


ni versi malu-malu kambing..berbulu i tgk gmbar i sendiri.haha..sabor jela..


contest ni bes sebab hadiah penganjur nak bagi besh gila-gila..dapat cardigan tw kalau ada gambar korang comel2.seronok tu..jom r join..
saya suka pakai cardigan sebab saya rasa selesa sesangat.ummi selalu pesan(cam lam iklan lak.haha) "tutup bahagian muntut kalau pakai baju,xmanis anak dara pakai baju atas muntut."..sebab tu la ifnir suke pakai cardigan labuh ni.lagi pon ifnir selesa ngn baju tutup muntut dan rasa yakin (xnak ngaku padahal nak cover muntut saiz besauuuu punye.haha).erk,terpanjang lak.haha..



3 comments:

Makbed said...

tak da la pose ngan cardigen

ifnirsweet said...

pe agi mkbed,cpt2 pose :)

sweetcardigan said...

tuan tnh dtg jenguk..
gud luck yep...