sila tinggalkan jejak korang ye

thanx for visiting this blog

^_^
kadang-kadang kite mencari cari dimana matahari,tapi allah berikan petir untuk kite,puas kite mencari,rupe rupenyer allah nak bagi kite pelangi yang indah

thank you~

Mar 24, 2011

kepada awak yang suka menipu..boleh bla ok!

ini amaran dari i,kalau u balak orang,jgn nk gatal2 kawan ngn i and mengaku xde makwe...

sebab i xmo kawan ngn org mcm tu..


i akan kawan ngn org yg ngku dia ada mkwe.simple kn..


nak sangat kapel,tapi xmo ngaku..takut saham jatuh ke?hahaha


pape pon,kalau awk ni balak org,ngku je la ade mkwe pon.xrugi la..sbb sy tetap xberkenan kat awk kalau awk single pon..


kalau xngku ade mkwe,then sy jmpe bukti awk ade mkwe,mmg sah2 terus sy xberkenan nk kawan ngn awk sebab awk xjujur ngn mkwe awk,xawk xjujur ngn diri awk sendiri
ape punye org laaa...


mmg la bukan isteri lagi,tapi niat nk buat mkwe awk tu sbgai isteri kena ade tw...kalau x,sia-sia je la..


kepada balak orang....jangan pandai berkata-kata..kalau x,i lempang u!


*emosi

4 comments:

Makbed said...

wahh... kamu elok kawan lelaki yg tak pandai berkata-kata. yg bisu mo? hehehhee..

Makbed said...

wahh... kamu elok kawan lelaki yg tak pandai berkata-kata. yg bisu mo? hehehhee..

Abah said...

garang nya. takut nak kawan

ifnirsweet said...

makbed:hehehe..kalau yg bisu xmo..nk yg hati ikhlas :D
abah:haha..boleh nk kawan,tapi ifnir xsuka org tipu n xikhlas :)