sila tinggalkan jejak korang ye

thanx for visiting this blog

^_^
kadang-kadang kite mencari cari dimana matahari,tapi allah berikan petir untuk kite,puas kite mencari,rupe rupenyer allah nak bagi kite pelangi yang indah

thank you~

Mar 21, 2011

tag dari makbed.com


1. Adakah anda rasa anda hot?
xde la hot sangat sebab baru lepas mandi,pastu bukak pintu bagi masuk angin luar..pergh..menggigil jugak sejuknya..*i tipu menggigil,rse selesa je.haha

2. Upload pic anda dari PC sekarang.



3. Cerita pasal gambar tu.
Ttiba-tiba rindu kat adik mengada i sorang ni..nuha.hahaha...mulut banyak sunggu ini budak..ada je menda dier nak cakap..haha..*pssstt..sebenornye i xde gambar dh nk letak sbb jarang sangat dah bermanja ngn kamera :(



4. Bila kali terakhir ko makan ayam?
ari ni..lepas beberapa minggu i berpantang..ahahha..sekarang mood nk makan ayam dah menurun sebab dah melantak KFC ari rabu minggu lepas
5. Lagu terakhir yang anda dengar.
on the floor by JLO

6. Apa yang anda buat selain dari menyelesaikan tag ini?
banyak kerja..lipat baju,chatting,pastu g jenguk FB,pastu pujuk budak yg tengah hangin.haha

7. Selain dari nama sendiri, anda dipanggil dengan nama apa?
banyak woooo~~~~nak i list???hahaha

8. Tag lagi 8 orang.
satu.....http://deebanur.blogspot.com/dua .....http://nurwateeqa.blogspot.com/tiga ....http://pondokkecilku-ibu.blogspot.com/empat ......http://tibit2babyboom.blogspot.com/lima ....... http://rizaros.blogspot.com/enam .......http://islahnafsina.blogspot.com/tujuh ........http://miyokocomey.blogspot.com/lapan ........http://sweetlovelysafia.blogspot.com/

9. Siapakah nom 1?
rakan blogger
10. Cakap sesuatu pasal nom 5.
awk,sudikan la jawab tag dari sy.hahaha
11. Orang nom 3 ada hubungan dengan siapa? 
dengan hubby dia la.
12. Bagaimana pula dengan nom 4?
sama la..dgn hubby dia la
13. Pesanan buat nom 6.
salam perkenalan
14. Kata-kata cinta buat nom 2.
hahaha..nak gelak boleh x sbb xtw nk tulis pe

15. Berikan 5 perkara yang anda tahu pasal nom 1.
hihi..
16. Persamaan antara kambing ngan lembu.
dua-dua ade ekor

17. Perasaan bila buat tag ini.
perasaan bercampur baur..sebab xtw...

18. Adakah anda tahu rizman itu sengal?
rizalman..eh,rizman..ah!!!pelik punye soalan...

19. Gay or les?

sy normal tw

4 comments:

fadh said...

no4 lom ade hubby . haha

Fiza said...

fiza rase fiza dah bt la tag ni...tp dah lamer..adakah fiza kena bt skali lagi wahai sahabat blog.......

deeba Nur said...

hehehe. 5 pasal no 1? xtau ?
heheh :)
thanks tagging ! :P

akubersamaCahya said...

^^v insyaAllah nanti abc akan buat eh.. tapi di blog akubersamacahya, sebab blog yg ditag tu, utk karya aje.. ^^v

cakap aje i lap u.. nanti abc jawab i lap u dengan kain buruk too.. hehehe