sila tinggalkan jejak korang ye

thanx for visiting this blog

^_^
kadang-kadang kite mencari cari dimana matahari,tapi allah berikan petir untuk kite,puas kite mencari,rupe rupenyer allah nak bagi kite pelangi yang indah

thank you~

Apr 22, 2011

kasihan blog atau kasihan tuan blog

kesian pkwe i ni..iffatul hanisa~a girl in the world


kesian jugak kat i yang merana dan terganggu ni.


dah lama i x update..
nk g terjah menerjah pon xsempat
bz stdy week sem ni
sedih..boleh lak time mkan smlam i rasa hiba dengan ke'bz'an yg melanda dri i
bergenang air mata...panas disekeliling mata mula kurasakan
sedih tw..


mmg dh jenis i cam ni..rasa tension cikit,nangis..
mula la xboleh nk telan nasi yang ada depan mata..
hri ni baru nk start baca ii..
ai x sentuh lgi


jadual exam:
isnin ai,selasa ii,khamis math...


jawab kuiz bebanyak la kot ntuk ai tu..*harap engat formula :(
ii nk hapal ntuk essay la pasni..sempat ke x,xtw la.
bukan sbelum ni xstdy..ni nk revise balik dan engat betul2..




minggu ni present ai 2times!
yg first lect xmo tolong.
jdi yg kedua harap bagi byk ckit markah
buan main tw buat report.buat system..
tpi ape guna klw mrkah akan ditolak andai report x seperti yg dipinta
lect kena la tolong student..
system dh boleh run,bgi jela  byk markah..
ni nk tgk report lak..ciap kata "nnti pas tgtk report sy +- la markah project group awk"
sedih x????


==================================================================================


dh2..xmo emo sgt
dengan ini..blog ini terpaksa dikuarantin selama beberapa hari lagi sehingga habes math 29april
dan bakal bersambung kuarantinnya sehingga 3may..*boleh je kan buat ayat sekali harung..haha.tpi sje nk peningkan u'olls






doakan i bjya..harap sem ni maintain~~~

No comments: