sila tinggalkan jejak korang ye

thanx for visiting this blog

^_^
kadang-kadang kite mencari cari dimana matahari,tapi allah berikan petir untuk kite,puas kite mencari,rupe rupenyer allah nak bagi kite pelangi yang indah

thank you~

May 12, 2011

jom join bloglist Cik Cempaka



Amik budak nakal kat atas tu and tepek kat blog korang


Buat entri simple
selamat bersiaran..da sekian lama i diam..tak update pon blog,fb,segala....bru hari ni rasa nak bukak blog then BW..terus nampak ni..hihi.tanpa buang masa,i terus join sebab blog ni sgt la kiut bagi i..sgt menarik..i like..harap sgt cik cempaka masukkn i lam bloglist beliau.hihi

Komen dan kritik sikit blog Cik Cempaka
tak de pe nk komen sebab blog ni comel.hihihi

Tarikh tutup 30 Mei 2011

6 comments:

apik pehe said...

hehe..tepek gitu jer?

ifnirsweet said...

tepek dan ampu-ampu la ckit.g la lawat.hahaha..kiut cm org lidi jgk.haha

apik pehe said...

hehe..dah..dia ader gak komen kt blog apik..hehe

Abah said...

Saya Membaca Tampalan Ini (SMTI)

shopping2u said...

sebelum tido baca bismillah dulu ye... kalau nk lena.. dgr ni http://www.my-shopping2u.com/2011/05/oh-ku-sudah-jatuh-hati.html

Cik Cempaka said...

eh yer ke...sorry tak perasan

masa blog problem ritu, huru hara skit...

ok cc masukkan sekarang ^^