sila tinggalkan jejak korang ye

thanx for visiting this blog

^_^
kadang-kadang kite mencari cari dimana matahari,tapi allah berikan petir untuk kite,puas kite mencari,rupe rupenyer allah nak bagi kite pelangi yang indah

thank you~

Jun 1, 2011

warden dah suruh tido

cepat masuk tido!!!
kedengaran suara ummi memberi arahan kepada anak-anaknya yang degil.huhu
i masih lagi terpacak depan lappy...
erm..


mata dh mengantuk..penat mengemas satu umah.eh!mengemas satu bilik..pi mai..pi mai..
peluh menjejeh..then ciap mandi..minum susu suam..susu suam mmg dapat membantu kita untuk tidur yg lena
see..sekarang i dh mengantuk..mata dah pedih2..laupun tak menguap,tapi mata pedih merupakan tanda untuk melelapkan mata..


niat di hati nk tgk tutorial pakai pashmina..memang i ketinggalan..tapi xpela..i pakai pashmina tapi buat-buat sporty ckit..nak sangat pakai long sleeve shirt..asyik pakai baju gegirl je..kembang sana,kembang sini
kali ni nk pakai ala-ala remaja,tapi nk pakai pashmina.hahaha!!!


seswai ke tak,tak tahu la..tapi macam i gtw kat ats tadi la..i nk belit,tapi style ala-ala sporty..sempoi-sempoi sudah..


harap sangat menjadi.hahahaha....first time ok nk cuba...bosan pakai shawl biasa tu sebab malas nk gosok..kan i nk g jalan long distance,adalah tidak munasabah untuk i bawak iron..jadi pashmina menjadi pilihan kali ini...


hihi..
nyte :)

1 comment:

apik pehe said...

hehehe..mek weh..pashmina tu aper?hahah