sila tinggalkan jejak korang ye

thanx for visiting this blog

^_^
kadang-kadang kite mencari cari dimana matahari,tapi allah berikan petir untuk kite,puas kite mencari,rupe rupenyer allah nak bagi kite pelangi yang indah

thank you~

Oct 9, 2011

blogger dan ifnir si kutu rayau

hehehe..selamat petang korang..hari ni i n kinah pergi jenjalan pergi bandar kuantan sana..pukul10pagi dh sampai kuantan..jalan2,pergi tengok cite JHONNY ENGLISH yg lawak tahap pecah perot,kul3ptg pergi megamall sebab nak lepaskan nafsu yg ghairah terhadap ayam spicy yg baru diminati xsampai setahun(sebelum ni xpernah pon reti makan fast food T_T,kampungan kan)..



kemain gigih pergi kfc megamall(padahal kfc dalam ECM pn ade jgk) jalan kaki je dari ECM tu sebab kami pencinta alam yg nekad,jadi kami kurangkan penggunaan kereta..bagus kan kami.hehehe...sayangilah alam kita.eh!tiba-tiba.hahahaha...



cam abg stalker ,dia pon minat jugak aym spicy..abang stalker,kita sama taste la.hihi..tapi kfc dh xkuarkan aym spicy buat sementara waktu ni sebab ade aym tomyam yg xbes tu..sedih tw...xpela,amik cheesy wedges untuk hilangkan rasa sedih tu..


muka dah jadik monyet sebab sedih sangat...hahaha




then,terpaksa beratur kat McD pulak sebab nak ganti spicy yg xde kat kfc,i amik aym spicy kat McD..memang betul2 pedas aym McD..tapi ntah,i rase cam xlengkap je maybe sebab xde kentang putar tu kot..cam dah terbiasa makan aym,mesti nak kena ada kentang putar tu ngan roti..


pastu patah balik ke ECM dalam kul5 sebab makcik nak beli beg sandang..comel beg tu..tapi ifnir dah ade dah,xkan nak beli lagi..banyak sangat dah barang lam locker cikit je lagi nak pecah locker tu..cam orang yg kenyang,tapi dipaksa makan lagi..cm tu la perut locker ifnir..


time pergi ECM kali ke dua tu,ifnir terserempak lak dengan blogger comel..dalam gambar comel,rupanya kat luar lagi comel..i nak tegur,tapi cm malu la pulak sebab kak anim tengah handle anak dia si hadeef tu rangkak-rangkak bawah baju..hihi..i rasa mungkin betul kot tu kak anim..i tak tw la kot-kot pelanduk dua serupa kn..tapi kalau betul la tu kak anim, mmg  i betul2 happy..hihihi..tu baru jumpa blogger berstatus ibu,kalau jumpa blogger perempuan yg bujang,pastu dress up comel2,lagi la i malu..rasa nak jalan seret muka kat lantai.kahkah...






sekian saja story pasal blogger dan ifnir si kutu rayau...ifnir mmg kuat berjalan,tapi bawak kereta xberani pon melainkan terpaksa yg xboleh dielakkan..





1 comment:

Abg Stalker said...

:) td abg mkn kfc tomyam.not bad la rs nya.s long s pedas,abg layankn aje.tq tag abg ;)