sila tinggalkan jejak korang ye

thanx for visiting this blog

^_^
kadang-kadang kite mencari cari dimana matahari,tapi allah berikan petir untuk kite,puas kite mencari,rupe rupenyer allah nak bagi kite pelangi yang indah

thank you~

Oct 23, 2011

nak susun bagi cantik

lepas ni i nak susun cikit link2 blog korang...senang ckit kan..yg mane belum kawin,yg mana dh kawin,yg mana lelaki,yg mana perempuan..ikut kategori la katakan..hehe


sekarang,follower dh bertambah..i suka..tq sume sume sume sumeeee....seriuss...sila letak link korang,biar senang cikit i nak pergi blog korang..tinggal kat entry paling latest...




ok la..esok dah nak naek bas..heehhee..balik kampungggggg!!!!!kampung halaman ku..




owh ye..TERENGGANU MENANG dan LAYAK KE FINAL...tahniahhhh..sukasukasuka..nanti leh g jalan jalan shah alam.hihihii

1 comment:

iMBobo said...

wah iMBobo ade dlm list hehe..tq2..kamu pun dah dimasukkn dlm list :)