sila tinggalkan jejak korang ye

thanx for visiting this blog

^_^
kadang-kadang kite mencari cari dimana matahari,tapi allah berikan petir untuk kite,puas kite mencari,rupe rupenyer allah nak bagi kite pelangi yang indah

thank you~

Dec 18, 2011

laen orang laen pendapat

tadi baru je ummi abi singgah kat hostel..
dorang bagi kiriman yg my aunt , yg baru pulang dari Los Angeles kirim untuk i
my aunt bgi perfume victoria's secret..ade 2 jenis tadi,tapi abi suruh ummi amik bau lavendar even ummi lebih suka bau vanila musk..(isteri kena la jaga ati suami.hihi)..and i pulak lebih prefer bau lavendar dari bau vanilla musk tu..mana2 jela.orang bagi kita berterima kasih..


owh,kalau pon barang tu biasa2 je bgi orang laen,tapi tidak bagi i..lagi2 barang pemberian orang.nk beli sndiri xmampu..jadi xpela orang bagi pon..serius,bau vanilla musk i xberapa suka..ummi,tolong la tukar ngan kakak..kakak nk bau lavendar tu..tolong la..kalau la bau lavendar tu ummi bgi kat kakngah,abes la den...den betul2 suka bau lavendar...


lgipun ummi bukan jenis pakai perfume(keturunan xde bau body odour)..jadi, i harap nnti i balik, i nk tukar bau lavendar tu ngan ummi..musti ummi suka sbb ummi memang suka sangat perfume ni..dari i kecik ummi akan tetap beli bau yg sama,sebab tu la i tw ummi suka bau ni


ok la..sekian je..i betul2 nk tukar perfume vanilla musk ni ngn perfume lavendar..

2 comments:

Abg Stalker said...

mn2 pun wangi sebenarnya. :)tp lelaki jarang plk pki lavender.ehehe :D bau bdn asli sudeh.kui3 ;P

ifnirsweet said...

mmg lelaki tak pkai lvndar sbb bau ni sgt sweet pada batang hidung ifnir yg gegurl ni..huhu