sila tinggalkan jejak korang ye

thanx for visiting this blog

^_^
kadang-kadang kite mencari cari dimana matahari,tapi allah berikan petir untuk kite,puas kite mencari,rupe rupenyer allah nak bagi kite pelangi yang indah

thank you~

Jan 8, 2012

final year project memang memenatkan

aduhaiiii..
sejak jadi dak final year ni,bz nye melebih lebih
kalah orang ade anak kecik
makan pon xlalu,ikutkan xnak makan,senang,jimat masa,tapi xleh la kan ngadap laptop je
kang lama2 biol lak otak

sekarang dh tinggal srs,masuk sdd
ingat senang ke buat documentation sorang2??
yg beratus helai,dengan berpuluh module,berbelas function,itu kerja gila
harap penilai kesian la ckit bila tengok documentation i yg tebal macam hape ni..
serius...tebal nak mammmmmmmmm!

otak dh sakit dh nk pikir sdd..tapi tetap kena teruskan
buat keje ngan group member pon mendalah ni payah nk ciap,ni kan buat sorang....
srs n sdd kne settle sem ni,sebelum present..payah dik oiii

ok la..penat mak leter...

sdd dh panggil....




p/s:tolong carikan jodoh ntuk i sorang boleh x..eh!hahaha..

2 comments:

Apik Pehe said...

huhu..sabar2..buat documentation mmg camtu..huhu..pengalaman tu

ifnirsweet said...

tula.sib baek sabar byk lgi dlm tank.kalau ikutkan xsabar,mmg smpai bila pon xsiap.huhu...pengalaman~~