sila tinggalkan jejak korang ye

thanx for visiting this blog

^_^
kadang-kadang kite mencari cari dimana matahari,tapi allah berikan petir untuk kite,puas kite mencari,rupe rupenyer allah nak bagi kite pelangi yang indah

thank you~

Apr 22, 2012

kawan tetap kawan,xlebih

ak percaya pada sesuatu yg telah ditetapkan
andai ada jodoh tiada kemana ia menghilang
dan ak percaya satu pepatah...

jika kita sayangkan sesuatu,biarkan ia pergi jauh dari kita,dan jika ia kembali kepada kita,maka ia adalah milik kita selamanya...

ak percaya..dan ak pegang kata kata tu dari ak kenal erti falsafah..*haktuih.bongok gile jiwang

ak tw,5tahun dulu,ak sayang kat dia,wei,xkesah kot dia tu cm ne pn, 
otherwise ak yg first tgk dia dlu(time ak gigh jln g pasar time puasa),xde pn ak xnak kawan ngn dia..
ak xkesah,ak happy ok ade dia..*time tu laaaaaaa..sekarang dh xde feeling

ak xharap lebih,ckup kalau dia sudi kawan ngn ak








bongok nye entry jiwang ak ni..**tampo ak lajulaju...hihi...


1 comment:

Noor Ikmal said...

Jodoh itu merupakan rahsia Allah... kita kena berusaha utk cari jodoh kita tu bukan hanya berserah saja..huhuhu