sila tinggalkan jejak korang ye

thanx for visiting this blog

^_^
kadang-kadang kite mencari cari dimana matahari,tapi allah berikan petir untuk kite,puas kite mencari,rupe rupenyer allah nak bagi kite pelangi yang indah

thank you~

May 4, 2012

kalau dah fav tu...tak yah cakap ape la..

nyum nyum..dh lame gila xjmpe makanan fav aku ni..
kalau jmpe pon,xde la yg sebes ni..
yg ni meletop punye
jgn cakap la "ala,bukan bes sgt pon"
taste kita tak same ok..
korang x suke sudah la..ak suke jeeee

makanan mse ari raya kerap la ak jmpe..
owh,korang punye makanan time rye mesti kuih rye kan..
ermm,klw ak lebih prefer kerepek
kacang2..kuih raya,kureng...sbb tu ak makin kurus kurus kurus.haktuih,perasan.hahaha

ak makan kerepek ubi yg pedas tu..
dh lame dh jmpe weii..ak akan jmpe kerepek ni stiap hari rye je..
tapi tadi ade expo kat u ak ni
dh tu,dorg jual mkanan fav ak,pe agi.ak terus bntai 3bungkus..
ak xtamak,cuma ak tw ak dh payah nk jmpe mnde2 ni..alang2 boleh buat stok mknan..konon2 jajan..
nk makan twistis,ummi xbgi,nk makan bege mcd pn ummi x bgi,nk mkn kfc pon xbgi..totally xboleh...
..kalo lapo,nk mkn pe?sbb tu leh kurus.haha.perasan lagi kan?..

sedih la jgk,sebab ak remaja lgi,nk jgk mkn mende mengarut tu sume.hihi

*tapi sepanjang duk kat u ni,mmg aku bantai je fast food..pastu buat2 sedih smbil cerita kat ummi.hihi..ak tkut kalau ummi marah aku makan menda mengarut tu.hihi

sekarang ak dh bukak makanan fav ak.hehehe...
sedappppp~~~~

2 comments:

BlueiceButterfly said...

~kalau dah jumpa benda fav kalau boleh nak beli banyak2..hehe

ifnirsweet said...

mmg byk pon ifnir beli tadi.hehehe..tamak haloba lak rse :D