sila tinggalkan jejak korang ye

thanx for visiting this blog

^_^
kadang-kadang kite mencari cari dimana matahari,tapi allah berikan petir untuk kite,puas kite mencari,rupe rupenyer allah nak bagi kite pelangi yang indah

thank you~

Oct 6, 2012

kenapa tukar url?

hye..
hari ni ifnir nk cite pasal knp ifnir tukar url blog..
sebelum ni ifnir gune i-am-ifnir.blogspot.com..
tpi sejak ifnir break ngan ex ifnir dlu,ifnir rse xselesa dh la nk gune url tu..
plusss...ade rmai sgt stalker yg menakutkn ifnir
ifnir xnak stalker tu tw pasal ifnir lagi..
srius menakutkan..
nk kata dia minat kat ifnir,mcm x je..anta msg kt fon..add fb ifnir..
#_#
ifnir tkt la org mcm tu...
so,ifnir berblog ni sebenarnye xkejar stalker2 pn,just nk story2 nk taip2..nk org yg ikhlas2 je bce blog ifnir
klw bce pastu nk menakutkn ifnir,mmg ifnir report kt polis
haa,pasal stalker tu,ifnir pikir,klw dia ggu ifnir lgi kat fon,ifnir nk report kt polis/pegi je centre,nk suh org celcom block je nombor dia tu..*tpi boleh ke buat cm tu ekk?ermmm...harap sgt boleh~~

now,ifnir gune url bru.hehe..

*hope cik bakal-suami xjumpe blog ifnir..^_^

1 comment:

nurul ain said...

wah ramai peminat ni