sila tinggalkan jejak korang ye

thanx for visiting this blog

^_^
kadang-kadang kite mencari cari dimana matahari,tapi allah berikan petir untuk kite,puas kite mencari,rupe rupenyer allah nak bagi kite pelangi yang indah

thank you~

Jul 23, 2013

takut plak nak kawin

Dh 2minggu puasa
Ermm
Seminggu sekali update
Bkn mls..tpi entah.xsempat masa kot

...

Bila dh dekat tarikh nk kawin ni....
Rasa takut la plak
Boleh ke ifnir pegang title baru ni
Hidup berdua dengan org yg baru ifnir kenal
Mcm mne sifat dia pn ifnir xkenal lgi
I mean sifat sebenar


...

Boleh ke ifnir?
Boleh ke ????
Bangun awal..kemas umah..iron baju suami..basuh baju suami.jemur baju.hias rumah.masak makanan..bersiap cantik2 ntuk suami..boleh keeee???
Sempat ke ifnir buat semua tu?

...

Ifnir takut..
Mcm mne ni?
Takut ifnir xboleh nak buat semua tu..
Smpai sekarang ifnir tertanya tanya
Memang semua kerja umah, isteri je ke kena buat?
Suami xyah buat pape.kena duduk relax n order je itu ini..

...

Ifnir respect wife yg bekerja n boleh buat kerja2 surirumah setiap hari...
Biasanya pada pemerhatian ifnir (*biasanya ok!!) Kalau isteri bekerja hanya larat buat kerja surirumah time weekend je..tpi ifnir xkata dorg tak bgus.tolong jgn salah paham..
Ifnir nak kata..bagusnya suami dorg dpt bertolak ansur dgn wife dorg yg bekerja, penat..
*bagusnya..ifnir respect!

....

Semoga allah kurniakan ifnir suami yg terbaik untuk ifnir..
Ifnir x perfect..hope suami ifnir dpt terima kekurangan ifnir..
Semoga perkahwinan kami berdua mendapat keberkatan

...

Nevesnya nak kawin @_@


4 comments:

Princess Feyqa said...

huhusebelom kawen ifnir try lh discuss dlu yg ifnir kje nt pnt, sudi x tlg kms rumah sme2..
fiqa dh discuss yg fiqa student so dpt epy sme2 waktu weeknd je..dia ckp dia phm, tp hrp lps kwen dia btol2 phm la kn..huhu

cheekychubbycutegirl said...

Tq fiqa ats nasihat fiqa..nti nk discuss jgk.tpi segan.hehe

orked violet @ SYA said...

kdg2 Sya pon rs cm xready lg sbnrnye. hehehe

Sya da follow cni. nnti follow Sya jugak ek~
sya-orked.blogspot.com

cheekychubbycutegirl said...

Mcm xpercaya je dh nk kwin dh ifnir ni..hehe..nevess..Tq sya..ifnir follow u back