sila tinggalkan jejak korang ye

thanx for visiting this blog

^_^
kadang-kadang kite mencari cari dimana matahari,tapi allah berikan petir untuk kite,puas kite mencari,rupe rupenyer allah nak bagi kite pelangi yang indah

thank you~

Sep 8, 2013

Mini Giveaway by Sfaezah

salam uolls..ifnir sihat sejahtera..demam on off ni xperlu dilayan sangat kot.haha
biar kn je la..
nk tunggu ubat dari jauh je ni
wehuuu..cepatlah pulang wahai kanda..haha

oleh kerana dah sihat sikit2 ni
ifnir gagahkan diri bangun masak mee tomyam..
*teringin
makan2..then join giveaway ni..dah lama tak join pape competition

ok2..jom tengok

Cara Penyertaan
  • Follow blog Me, Him & Life dan nyatakan anda follower yang ke berapa. (kepada yang sudah menjadi follower sebelum GA, sila gunakan no. #107.) =>107,dah lame follow.hehe
  • Buat simple entri yang bertajuk 'Mini Giveaway by Sfaezah'. => tu kat atas tu.hehe
  • Copy banner GA diatas dan backlink ke entri ni. =>done


  • Nyatakan tempat percutian paling best yang korang pernah pergi setakat ni. (Tak kisah local atau oversea. Maybe korang pergi tempat dekat je, tapi kenangan dan orang yang ada masa tu membuatkan percutian tu best!)  =>done

ermm..oleh kerana ifnir ni xpernah lagi jejak kaki kat mane2 negara luar,owh,visa pn xpernah ade dan sejak sekolah masuk hostel,banyak sangat ifnir miss moment ngan family jalan sana sini..sedih jugak,tapi xpe..ifnir gigihkan jugak join giveaway ni sebab tuan tanah sendiri jemput..so rasa membara nak join..heehee

sebenarnye tempat holiday ni biasa2 je dan ifnir pergi pn xsampai 24jam.hehehe..ceritanya camni~~~

selepas 4hari kenduri belah ifnir,kami (ifnir n hubby) meneruskan perjalanan ke kampung halaman suami tercinta.perjalanan 12jam yang ifnir rasakan sangat menyeronokkan (mungkin sebab dengan suami tercinta) dengan pelbagai kejadian berlaku salah satunya terserempak dengan gajah di kawasan Grik.haaha..dasyat weii..pestime tengok gajah tanpa ade pengawasan.dah la gelap (gajah memang suke kuar time malam).neves tak yah cakap..terdiam kami berdua.hehe

inilah tempat percutian yang paling best (setakat ini) .dating pertama kami

kami pergi ke pulau pinang.bila dah lame sangat xjejak kaki kat negeri orang,rasa excited nak makan itu ini..sempat makan laksa penang kat padang kota,eh org utara panggil laksa je,xde sebut laksa penang ke laksa kedah ke.haha..sebenarnye nak makan nasi kandar,tapi suami kata laen kali la sebab takut perut ifnir tak biasa dengan kari pekat kawkaw..

yang sebenarnye,pergi penang tu sebab nak pergi setelkan visa adik ipar yang nk fly ke india buat dentistry..itu alang-alang dah sampai ke penang,naek ler ferry,excited kemain ifnir ni..last skali pergi penang umo 5tahun,so sebab tu la sangat2 excited sebab nak ulang balik kenangan dulu masa kecik..hepi tak terperi..haha..

laupun singkat je percutian kami,tapi kami sangat happy..yela,cinta lepas kawen.baru nak bersweet sweet.hehe.(malu plak buat pengakuan kat cini).mungkin tu menambahkan lagi kemanisan holiday singkat kami..sekian,terima kasih :)

doakan cinta kami sampai syurga..

  • Letakkan sekeping gambar terbaik korang semasa percutian tersebut.  =>done
  • Tinggalkan link entri GA korang di ruang komen entri ni.  =>done
  • Tag 3 rakan dan pastikan mereka tahu mereka telah di 'tag'.  =>done

ifnir nak tag lebih 3orang..takpe kan?hehe.

mangsa tag : 



8 comments:

BIE said...

ifnir,..
hahaha.. saya ni jenis jarang berjalan2. hehe.. xpelah, saya try to share ye. hehe :D

wawa syaida said...

akak x join lagi huhu

cheekychubbycutegirl said...

Same la kite bie..kurang jgk..xpe.usaha tgga kejayaan.hehe

cheekychubbycutegirl said...

Join jgn X join ..hehe

♥ Miss Hearty ♥ said...

thanks dear tag kite..insyaAllah kalau free kite join eh..hehe

Princess Feyqa said...

ala so far fiqa xde percutian yg trindah lg huk3 :(

S. Faezah said...

salam dear..tq sudi join mini GA :)
boleh cek senarai peserta disini yer.

http://sfaezah.blogspot.com/2013/09/sticky-post-senarai-peserta-mini.html#more

pemenang akan diumumkan seminggu slpas tarikh tutup.
Good Luck!:)

S. Faezah said...

hi..pemenang akan diumumkan esok pada jam 1200 tengahari..Jgn lupa cek yer!

Terima kasih sudi join GA!^^