sila tinggalkan jejak korang ye

thanx for visiting this blog

^_^
kadang-kadang kite mencari cari dimana matahari,tapi allah berikan petir untuk kite,puas kite mencari,rupe rupenyer allah nak bagi kite pelangi yang indah

thank you~

Jan 3, 2014

masih kat ofis

bayangkan..dah 8pm
ifnir masih kat ofis
bukan sebab bz pn..
tapi menunggu cik suami dengan setia
cik suami byk keje..
tapi sebab harini hari last cik suami hantar dengan kasihsayangnya,maka...
isnin nanti ifnir kene drive sendiri dh
sobsobb~~


kalau tak drive,balik lambat..
tak mo dh
insappp!!
ifnir ni bukan jenis suka duk ofis lama2
tapi hari ni TERlama plak
tak tahu la kul brape nk smpai cik suami ni..
hurmmm~~


nk mogok tak nak masak dinner boleh x?
letih nyaa...
tapi bila pikir balik,lagi letih cik suami drive amik ifnir 15km dari ofis nya


xpe la,tanya cik suami dlu cmne..
hidup berumah tangga harus saling memahami..


chaiiyoookk!!




*pecah record kul8pm ada kat ofis...

4 comments:

S. Faezah said...

aiyokk..da la ari jumaat kan..hehe..tp xpe..kena hargai encik suami..jauh tu 15km dia sanggup anta ifnir :)

cheekychubbycutegirl said...

alhamdulillah..bersyukur sgt ade suami yg supportive..hehe.

Azhafizah Md Nor said...

kena saling memahami dan bertolak ansur barulah bahagia sentiasa kan kak :) sabar ye menunggu..isnin nanti drive sendiri so boleh balik cepat :)

cheekychubbycutegirl said...

aah.dh selamat drive sndri..penat btui.hihi