sila tinggalkan jejak korang ye

thanx for visiting this blog

^_^
kadang-kadang kite mencari cari dimana matahari,tapi allah berikan petir untuk kite,puas kite mencari,rupe rupenyer allah nak bagi kite pelangi yang indah

thank you~

Jan 17, 2014

sape tak reti jeles

entry merapu je slalu nye ifnir ni
dh mcm diary tak terluah
nk luah kat org..orang xde mase
baik luah kat blog
nk meluat pn bkn ade sape..
tapi klw ade yg sudi bce tu..
harap tak loya la tekak tu ye
hehe

entah kenapa tadi buang tebiat ke ape tah
ifnir p upadate status "jeles" kt fb

ifnir ni kuat cemburu ke bila ifnir buat cm tu?
adoii..
rse tak boleh blah klw suami tak share ape2 ngn ifnir
even dia xgtw dia dh mkn ke blm..
bkn queen control,tapi rse nk tahu sume pasal suami
ade setengah org rimas kan buat cmtu
tapi ifnir tak,lgi suke ade laa
hahaha

sebab tu klw ifnir xtw ape yg org laen tw..
ifnir rse sedih,pstu mule laaa nk drama air mata

mcm semalam,ifnir tak tahu pn suami dh pegi airport(outstation)
tapi ifnir tw dari adik ifnir...
suami tak gtw ape until suami jejak kaki kt airport
rse nk lari ngis dalam toilet..
tapi sabar ifnir tu ade lgi ckit
jdi ifnir sabar jela..

sejam menunggu kot suami nk gtw otw ke ape kn
ishh~~~
bayangkan kat ofis ifnir duk sokseksoksek
konon2 selsema..
padahal...dh berambu air mata
duk tarik tisu,satu satu..
last2 penuh tong sampah


mencik tw bila ade perasaan cmni
rse mcm terlalu addicted ngn suami pn ade..hahahahaahahahahahahah (ape punye statement laa)

haishh,klw suami tahu niii..malu la ifnir
tapi xpe..
dalam blog dia xsempat bace..hahaha..

dh laa,malas dh la taip pjg2..
rse malu plak lepas buat statement cm tdi...

yg pasti,sy tak suka klw suami sy rhsiakan sesuatu dari saya..


3 comments:

S. Faezah said...

saya ponn..semua ni sbb sayang kann..heheheh

cheekychubbycutegirl said...

hihihiii..aah..heheee *malu,tutup muka~~

wawa syaida said...

akak pun jadi camni time sebulan baru kawen camtu....diri sendiri pun perasan macam addicted dgn laki sendiri....husband pun perasan jugak haha...normal kot bagi yg baru kawen...pas dah lama sikit ni dh ok dah ^___^