sila tinggalkan jejak korang ye

thanx for visiting this blog

^_^
kadang-kadang kite mencari cari dimana matahari,tapi allah berikan petir untuk kite,puas kite mencari,rupe rupenyer allah nak bagi kite pelangi yang indah

thank you~

Jul 17, 2014

cara lelaki expresskan sayang mereka

selamat petang..dah siap masak?ifnir dah  siap masak dh..masak sotong goreng kunyit fav suami,sayur keladi masak asam versi kedah,ikan goreng krup krup fav suami jgk,bihun goreng bes gilerr..hahaha

tadi terbelek fb,nampak video..tengok dah dengan suami haritu,dia panggil suh tengok.maka tengoklah ifnir dengan ermmm..ermmm..terkulat kulat.tak paham sangat..hehe
tengok lagi sekali..

oooo...baru paham..
sebenarnya,lelaki ni dia sayang kita,tapi dia tak express kan dengan lap u lap u..gittew~
tapi pempuan gedix,sikit2 nak lap u lap u..kalau lelaki tak reply,tarik muncung,tak sayang lettew getus dalam hati kecil
sebenarnya,dia sayang,tengok tindaktanduk dia.

haritu jalan kat tepi jalan.ifnir belah jalan,suami belah parking..so,tak sampai 1min,suami cepat2 tarik tangan ifnir supaya ifnir jalan kt tempat parking.tak paham sebenarnya kenapa..tapi bila tengok video ni baru paham.rasa disayangi lebih.alhamdulillah je dalam hati.tapi kalau ada kereta reverse tak tengok belakang,tak pe la,kena ifnir dlu.ish,drama swasta plak.hehe..
apapun,itu la cara lelaki expresskan sayang dia.


tapi ifnir suka kalau suami terang2 je cakap lap u.rasa heaven berganda ganda~~


nak tengok video tu click je link video tu..

2 comments:

Princess Feyqa said...

Fiqa pon tgk video tu asben tnjuk Hehe lelaki syg mmg xde asyik ckp i love u memanjang tp dorg express dr segi perbuatan. Tp cm fiqa ni mmg seronok betul klu asben asyik ckp i love u haha

Cik Mun said...

hehehe..sama la kita..mun pun suka kalau org tu luahkan guna perkataan..