sila tinggalkan jejak korang ye

thanx for visiting this blog

^_^
kadang-kadang kite mencari cari dimana matahari,tapi allah berikan petir untuk kite,puas kite mencari,rupe rupenyer allah nak bagi kite pelangi yang indah

thank you~

Jul 4, 2014

Ole-ole Kota Singa



 Ole-ole kota singa


Cara-cara Penyertaan
1. Follow blog Takaramono (jika anda masih belum berbuat demikian.) done
2. Follow S. Faezah di Google+ (jika anda masih belum berbuat demikian.) 
done
3. Tulis satu entri bertajuk 'Ole-ole Kota Singa' dan tampalkan banner GA di atas. 
done
4. Pastikan banner GA di 'backlink' kan ke entri ini. 
done
4. Tinggalkan link penyertaan anda di bahagian komen. 
done







kota singa?singapore la kot no?hehe..noob~

ifnir tak pernah pergi lagi ke singapore sana.xpernah sampai pon.tapi haritu masa berkenalan dengan sidia (suami),dia pernah g sana.main macam2..sukanya dia.paling dia suka,maen roller coaster.tu fav dia,tapi bukan fav ifnir.haha.seronok bukan main..

ada gambar cookie monster tu kan?dia cakap cookie monster ni macam ifnir sebab suka makan biskut.haha.memang pn,ifnir mengaku,ifnir suka makan biskut smpai sekarang~
cookie monster


selang seminggu lepas tu.dapat surat dari cik posmen.katanya ada barang.eh,sape yang bagi barang ni?sape???ifnir mana ada beli on9.takut jgk kan.takut ada bom ke dalam tu.konon mengadu kat sidia.last2 dia mengaku,yang dia yg bagi.
excited sangat dapat hadiah..
senyum manjang....hahaha..buka punya bukak..tengok ada hello kitty yang ada tarikh birthday kat baju dan dapat hadiah mp4(wishlist paling nak masa sek.rendah)..dapat wishlist,lagi la senyum tak lekang...dunia ini aku yang punyaaaa~~~hehee


tu la cerita kota singa ifnir sebab ifnir tak pernah sampai lagi.but its ok.mana tahu faezah nak bagi hadiah tu kat ifnir sebab ifnir kan tak pernah sampai.

kalau dapat tambah collection fridge magnet lagi syokkk..

4 comments:

Cikdelima merah said...

gud luck
datang dari segmen yang sama

http://cikdelimamerah.blogspot.com/2014/07/giveaway-ole-ole-kota-singa.html

S. Faezah said...

Terima kasih yer sudi join GA ni.
Pemenang akan diumumkan malam ni. Stay tune! :D

btoi la tu ifnir..kota singa tu singapore..hehe
pnjg btoi entry..mengimbau sejarah lama lagi tu..hehe..mekasih tau join :)

fadhil eda said...

singgah dari segmen yang sama

http://eurukaseven.blogspot.com/2014/07/ole-ole-kota-singa.html

fadhil eda said...

follow sini