sila tinggalkan jejak korang ye

thanx for visiting this blog

^_^
kadang-kadang kite mencari cari dimana matahari,tapi allah berikan petir untuk kite,puas kite mencari,rupe rupenyer allah nak bagi kite pelangi yang indah

thank you~

Feb 20, 2011

contest mata bulat


1. buat simple ENTRY pasal contest ini. (ikut suke le nak tulis ape pun).udah

2. LINK kan ia kepada saya (baru tau korang join ke x? ).udah

3. pertaruhkan le 1 GAMBAR ( lebih pun xpe).udah

4. FOLLOW saya yer :)).udah

5. TAG 3 orang je.udah

6. tambahan syarat ! (update 16.2.2011)
FOLLOW CN.udah
(sponsor hadiah CMB)

due date : 13 hb 3 2011



ni gambar sy



gambar ni diambil secara tiba-tiba..i sebenarnya malas nk pose kiut,skali buat la mata besar2.hahaha.
kan dah terbulat,dengan mulut leper cm tu,hidung lak terpenyek2.hahaha

tempat kejadian adalah di Giant kuantan

tag:jee najihah,syira usna,sihatimerahjambu

2 comments:

❤フィザAzhafizah said...

ala..mata I sepet..xbulat..wawawaa..kompem kalah camni

ifnirsweet said...

xcuba,xtw.hihi