sila tinggalkan jejak korang ye

thanx for visiting this blog

^_^
kadang-kadang kite mencari cari dimana matahari,tapi allah berikan petir untuk kite,puas kite mencari,rupe rupenyer allah nak bagi kite pelangi yang indah

thank you~

Feb 22, 2011

i jadi penyanyi la nnti..matilamak


xsemenanya-mena,i terlibat ngan audition ntuk jdi artis aka penyanyi
hahahahahaha
kalau i jdi penyanyi agaknya cmne ek?
kalau i masuk tv cmne agaknye ek??
kalau i ade body guard n PA cmne agknye ek???
haha
lawakkk~~

pas g audition yg 1st stage,terpilih ntuk ke last stage..finalis la kiranya
hebat btl.

time last stage,perasaan berdebo tu xyah cite r..
rse nak pecah perot sebab byk sgt butterfly lam perot
hahahahahha~~

tapi kasut lak tertinggal.dah la jmpe skandal lam tu..cm tutt je kan..hahaha


ade la mamat ni,sebelum turn i,turn dia..suara dia mcm justin bieber..terpana jap i..hahaha
dah la nyanyi ngadap bucu dinding
hahahaha  



pastu dah dapat turn,pengerusi suruh nyanyi lagu melayu
kan i kureng layan melayu..
alih2..dier suruh nyanyi jugak lgu seribu kali cinta lam mcm  tv3 tu..
padahal bru nk pilih jdi penyanyi,tapi pengerusi suh nyanyi mcm dah nk recording ntuk album.haha



i pe agi..dah kena paksa nnyi lgu melayu.i teruskan je
tapi bru je music intro nk start
tiba2 i dengar lagu cm music lada gaga JUST DANCE
aikkkk???tdi kata nk suh i nnyi lgu melayu,tapi bukak lgu omputih
hahaha*hati gembira ok

mkin lama,music lady gaga mkin kuat
kuat
kuat
kuatttttttt

i cuba amati,dan bukak mata luas2
laaaa.....lagu lady gaga tu rupanya datang dari laptop i..
i kn selalu on radio on9 flyfm

terus istighfar..
xsangka..rupanya itu mimpi la..
rse nk lempang je diri sendiri :(
tido siang,gitu la kekdahnya
kan dah padan muka..zohor pon jdik zohor gajah.fine..dosa~


xkenal justin bieber??xkenal lady gaga?
tu tgk r kat bawah tu.

                                   

2 comments:

jee jijie said...

haha. ingtkan sggh doh :P

ifnirsweet said...

hahahhaha...mmpi mainan tido..