sila tinggalkan jejak korang ye

thanx for visiting this blog

^_^
kadang-kadang kite mencari cari dimana matahari,tapi allah berikan petir untuk kite,puas kite mencari,rupe rupenyer allah nak bagi kite pelangi yang indah

thank you~

Mar 31, 2011

rumahmanisrumah

sekarang dah xde masalah homesick ke hape ke..
sebab xsempat nk homesick,keje banyak sangat
menimbun,bersusun tunggu turn nk settle.
alahai keje... :D


tiba-tiba nk tekan new post sebab baru bgun dari tido..tu la bahana tido awl gila-gila
sekarang mata dah kejung,xmo tutup langsung 
xpela..


2hari lepas dapat berita aki i sakit
keracunan makanan
warded jugak la
maybe teruk kot sampai warded tu~
tapi alhamdulillah,sekarang dah ok
xsempat tw i nk call ummi 
tanya berita aki n pasal terengganu yg hujan xrenti-renti

xsempat sgt, sb asal ade masa je,mata tutup,tido sampai ngigau
ye,mengigau..roomate i cakap i mengigau
xpernah rsenye i mengigau 
tengokla..betapa penatnya diri i sekarang
xsempat tw nk layan perasaan
xsempat nk rindu-rindu
xsempat nk gatal-gatal
otak pikir assignment sokmo


harap kan sisa waktu je i boleh rehat..
sekarang tengok php nye coding lak
individual assignment web tu la..xcomplete lagi


sepanjang hari ni,i buat keje sume ikut angin je
angin tolak sana,ke sana la i pergi
nk amik makanan pon xpikir ape2..kosong je
sib baik la belajar math pagi tadi boleh paham
agaknya otak i sekarang boleh terima academic je kot
yg lain sila berambus.otak i xmo terima


haa~~cerita psiloveu pon xabes lagi
xde mood nk tgk :(
kerana mu assignment,abes system badan ku tunggang langgang


xpe2..xlama lagi semua ni akan berakhir..
tapi 6may2011 baru berakhir
lambat lagi meyhhhh~
selagi xsmpai waktu tu,selagi tu la semua lecturer xbagi markah,selagi tu la ade je keje nk kene settle


sabar ye rumah.nanti dah abes semua keje kat U,i balik ye.

2 comments:

apik pehe said...

hehe..meh apik wat system untuk jaga bdan..hehe..

ifnirsweet said...

haha..elok jgk tu.buat la satu.haha