sila tinggalkan jejak korang ye

thanx for visiting this blog

^_^
kadang-kadang kite mencari cari dimana matahari,tapi allah berikan petir untuk kite,puas kite mencari,rupe rupenyer allah nak bagi kite pelangi yang indah

thank you~

Apr 16, 2011

'Dayana AZ dan MiszyDian's buat LUCKY DRAW! '

jom ler join reramai.adiah bes tw..


1. terbuka buat followeMiszy Dian dan Dayana AZ .. means kena FOLLOW :)  


done!




2. buat satu entrI pasal lucky draw and letak tajuk 'Dayana AZ dan MiszyDian's buat LUCKY DRAW! '


sebenarnya dah terniat nak join lucky draw anjuran MD and dayana AZ ni,tapi masa asyik la jelez ngn i..sampai la MD sendiri yang jemput i.hehehe..jadi bila di campurkan niat yg ikhlas dengan jemputan dari pengajur yg comel,terus rasa bersemangat..tapi hari ni baru jari ifnir sempat menari sebab bz bebenor ngan assignment...lagi satu sebenarnya nampak menarik sangat hadiah yg ditawarkan.terliurrr~~~
nyammm..nyammm...






3. letak banner lucky draw kat entrI, dan linkkan ke entri ini.  







4. tag 3 orang blogger and make sure mereka tahu :) 


http://bloggiebiey.blogspot.com/
http://nurulwany91.blogspot.com/
http://nabilah81096.blogspot.com




5. hantar nama dan link kamu di bahagian comment ENTRI Miszy Dian sahaja :)


ok

1 comment:

MiSzy DiaN said...

Hi,
thanks for joining
'Dayana Az dan Miszy Dian LUCKY DRAW!'

Good Luck :)


hehe..
suka betul kamu saya MD kan.. hehee
btw, thanks n take care taw :)