sila tinggalkan jejak korang ye

thanx for visiting this blog

^_^
kadang-kadang kite mencari cari dimana matahari,tapi allah berikan petir untuk kite,puas kite mencari,rupe rupenyer allah nak bagi kite pelangi yang indah

thank you~

Apr 16, 2011

BEN ASHAARI GEGAR LAGI



jom sama-sama kita bergegar.eh!jom sama-sama kita menggegarkan segmen ini..
jom!
^_^

10 comments:

akutetapaku.com said...

hye...

gegar..gegar..gegar..!!!!
gegar d sini...
terbabOOOOOmmMMMM!!!!!

singgah2 la ek di http://akutetapaku85.blogspot.com/

EJA said...

salam dah follow dan komen.. jom follow dan gegarkan blog eja pulak

http://menulisdenganhati.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-gegar-lagi.html

Faez Rusni said...

hye2..singgah dr blog BA gak.. jmput lwt blog saye...

http://faezrusni.blogspot.com/

IdaNurFieyda said...

salam..Ida dtg menggegarkan diri d sini (^_^)

Anak Ulu Cheka said...

assalam dari geng 9

KaY 17 said...

Salam ziarah..
Jom follow sesama ahli group 8..

Kebetulan pulak before follow, ur followers is 60, same with me.. =)
So, I'm the 61st. Be my 61st too..

http://khairisyafiqnan.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-gegar-lagi.html

cik riffa :) said...

singgah sebentar menggegar blog ni!
jom singgah blog kte pulak ;D

recent post;
ini masa depan kau

top post ;
ben ashaari gegar lagi

kau silap besar

Anwar hadi :)

::Miss Hearty:: said...

woot..woot..
miss hearty dtng menggegar geng sekampong !!
dr grup 8,no 31^^
jom gegar belog kite jugak~
http://heartylolipop.blogspot.com/

.: noor badriah :. said...

gegar gegar!! kasi gegaran sampai kutub utara.. haha. salam singgah.. =)

Lulu caldina said...

Berpinar mata tengok senarai blogger yang join segmen encik ben ni…entah boleh habis BW ke tak..dan, yeah saya terjah blog kamu…ngee..