sila tinggalkan jejak korang ye

thanx for visiting this blog

^_^
kadang-kadang kite mencari cari dimana matahari,tapi allah berikan petir untuk kite,puas kite mencari,rupe rupenyer allah nak bagi kite pelangi yang indah

thank you~

Apr 6, 2011

ingat...jangan tengok luaran je.hati pon kita kena tengok

selamat pagi..
hari ni rasa nk mengadu domba je kat blog terchenta
bosan?xpe..korang dialukan untuk keluar dari blog ni.hikhik.xmarah pon


bukan ape..rasa sakit hati ni tuhan je tahu..geram yang amat
tapi sedih pon ada
xperlu la rasanya kita xsuka ngn benda tu,tapi tunjuk sangat
nampak sangat tak bersungguh-sungguh.
time xada,beria nak,tapi hati dah lain sebab kena buat 200mukasurat documentation
allah pon tahu usaha kita takat mana..nak lebih,usaha lebih..usaha dulu yang penting,xdapat,tu cerita lain










yela,i tahu la salah i yg bangun lambat..dah memang tido kejung xsedor ke diri..penat la weiii


semalam bukan nye i wat keje x berfaedah,ciapkan Q7 tutorial 7 seperti yg dipinta oleh lect lagi.


susun buku cantik-cantik lam beg..aku semangat nk g kelas ok.bukan sesaje nk tido enak-enak


dah tu..satu fon mampus!kang kalau aku marah kang,mrajuk pulak fon tu


satu lagi i pon xpaham asal dia xbunyi..kot la lepas tu i lupa nk set jam semula kot.salah i disini


mesej sepatah pon xsampai..kalau aku kan,kalau ko xbangun lagi,aku anto msg tanya kabo..kot-kot la g sengsorang ke tinggal aku ni,




dh tu..cemane..cemane????


sekarang..i malas nak layan..lantak la
asyik nak emosi lebih
menyampah r




i yg ada masalah kecelaruan jiwa ni pon xemosi macam tu sekali
cikit-cikit tarik muka
pastu tiba-tiba buat xlayan
pastu konon-konon dalam semua benda i yang salah
come on r bebbb!!!!kang i marah bebetul kang!!!!sekarang i cuba mengawal ok..


i xmau rosakkan segalanya
tinggal lagi beberapa minggu sebelum semua ni berakhir.
kang pastu..ko nk jadi ape,jadi la.xmo datang ikut masa lam jadual yg miss bagi pon xpe..xsalah..haku cuma cakap lantak kooooooo la!


naik hantu tw kalau macam ni
dulu dah jadi..pas cuti,tinggalakusengsorang ok la kejap..
sekarang jadi lagi..boleh jadi hantu pe agaknya kalau i nk jadi hantu..geram tw!!!!geram sgt2!




laupun i still xdapat catch up lagi jiwa i yg berkecamuk ni,tapi i tahu cmane nak kawal

x menonong je i mencelarukan lagi jiwa r yg dh parah ni
menyampah ok..nak menopous(eja sendiri,xreti la nk eja) kot



paling tidak,i meluahkan ape yang patut orang tahu atau tak.
bila simpan dalam hati,masalah jadi makin teruk.
dan sebaik-baik hubungan adalah berterus terang




sekarang tarik napas dedalam
bertenang
allah nak uji kita je




i harus kuat
dengan cara i membebel,meluahkan,i rasa lebih bertenang dan ofkos rsa lebih kuat
xpe la...ade lagi 1tahun..mungkin lagi mencabar kot 1tahun terakhir ni
semoga kalian mendoakan sy berjaya grad..
segala urusan lain,bia la allah yg uruskan




kawan bukan tempat untuk kita membenci atau menidakkan
tapi tempat untuk kita berkongsi segala susah senang berada diperantauan


semoga allah kuatkan semangat iffatul hanisa..
yang baik semuanya datang dari allah taala
dan yg buruk semuanya datang dari sy sendiri

2 comments:

Makbed said...

Rilek rilek. Tarik napassss....lepasss....

apik pehe said...

kuatkan hati tu..apik pon tgh berceclaru skang ni