sila tinggalkan jejak korang ye

thanx for visiting this blog

^_^
kadang-kadang kite mencari cari dimana matahari,tapi allah berikan petir untuk kite,puas kite mencari,rupe rupenyer allah nak bagi kite pelangi yang indah

thank you~

Apr 6, 2011

Segmen : Mahu Jadi Diri Sendiri



ruang di dalam rumah yang menjadi kesukaan kamu?
-bilik saya

 pengalaman pertama kali bersama sahabat karib kamu?
-kami pergi kawad sesama laupun sy dari unit uniform lain.seronok!

tabiat buruk kamu yang cuba diubah?
-senyum kepada mereka yg xkenali

 jika kamu menjadi guru sekolah, mata pelajaran apakah yang akan kamu pilih?
-bahasa melayu

 bagaimana kamu memujuk / menangkan rakan kamu yang sedang menangis kesedihan?
-cuba menjadi badut agar suasana kelam menjadi ceria.haha

 apa yang akan kamu lakukan apabila berada dalam keadaan marah?
-menangis sepuas ati.cengeng!

 lagu rakyat atau lagu kanak-kanak yang cukup kamu gemari?
-satu ekor labah-labah cuba panjat tinggi.

 lelaki / perempuan idaman kamu berada di depan mata, apa yang akan kamu lakukan untuk menarik perhatiannya?
-buat senyuman paling menawan.haha

 mata dan bibir kamu, mana yang kamu rasakan sering menarik perhatian orang?
-cubaan membuat bibir mungil.haha






jawapan kamu mestilah berdasarkan diri sendiri ya.. jangan tanya orang lain..
kalau sudah siap paste kan link korang kat sini dan
 sesiapa yang join akan di masukkan kedalam bloglist blog ini..
tarikh tutup?
sabtu 9hb April 2011 | 11:59pm

6 comments:

cik najihah said...

hai singgah datang dari blog MD :)

MiSzy DiaN said...

hehe..
selamat pagi cikgu BM..
cubaan baik utk buat bibir mungil hihihi.. nice..

jom share dgn yg lain kt cni plak..

http://miszydian.blogspot.com/2011/04/masing-masing-ada-cerita-sendiri.html

il ya na said...

-kami pergi kawad sesama laupun sy dari unit uniform lain.seronok!

saya dengan bestfriend saya dulu pun mcm ni!

Cik Diana said...

bibir munggil yang HOT! haha :)

apik pehe said...

hehhee..bibir yang hot..pasni ramai yg nk masok minang

shat said...

follow :)