sila tinggalkan jejak korang ye

thanx for visiting this blog

^_^
kadang-kadang kite mencari cari dimana matahari,tapi allah berikan petir untuk kite,puas kite mencari,rupe rupenyer allah nak bagi kite pelangi yang indah

thank you~

Apr 11, 2011

nk tido

sekarang ngah berembun lagi
penat la.. :(
system i dh cm hape
ari ni dh isnin..
petang nnti,kul4 kami akan present
bila buat keje,perut lapar
xsuka tw

i tgk org lain bz lagi menaip-menaip
i???
rse cam dah ciap kot
rasanya jela
dh nk give up
penat dh otak ni
tapi kalau simple sgt,nnti markah pon msti simple jugak sir bagi
cemane ni...
i dalam dilema
orang lain punya ada byk form,i punye x byk
simple sgt2
tolong la paham i buat system yg sgt simple ni sebab i xbuat untuk on9 bisnes..
i buat ntuk web-base

bila xde barang,xde la banyak menda boleh buat cm on9 biz tu
sedih.rasa hopelessss..

3 comments:

apik pehe said...

dah2..sir tu tak tengok pada yg banyak form..dia nk tgk kiter paham ke x cara nk buat koding..cara nk buat web..

nanti awok present la btol2..cakap dengan yakin...

apik pehe said...

eh..dak komp ek?

Imran nyambek said...

tido2.