sila tinggalkan jejak korang ye

thanx for visiting this blog

^_^
kadang-kadang kite mencari cari dimana matahari,tapi allah berikan petir untuk kite,puas kite mencari,rupe rupenyer allah nak bagi kite pelangi yang indah

thank you~

Apr 10, 2011

Jom join bloglist frommetoyou

Care2 nye senang je. Mcm biase. 

1. Buat 1 entri psl join bloglist nh. Bertajuk "jom join bloglist frommetoyou"

ha kawan2..mari!mari!ramai-ramai kita memeriahkan bloglist frommetoyou. *dah macam jual ikan kat pasar je rasenye.haha..amik la i sbg promoter.hahaha
ifnir cuma nk kata,bes betul empunya blog frommetoyou ni ada kat jepun..*untung betul
jgn lupe join ramai-ramai ye :)


2. Letak header blog nh bersame link ke entri ni dkt header. 


3. 0h ye mesti la follow blog nh jgk. :)

dah ^___^

4. Tag 3 rakan lain untuk join bloglist ni.

sy tag 
http://ilanilyana.blogspot.com/
http://eiyla-wandalila.blogspot.com/
http://sicempakabiru.blogspot.com/
5. lepas dh siap entri..post link your entri dekat ruang komen ni. 
ok

3 comments:

Dalila said...

Salam..sy dah join lme dah =)

7.4.2011

http://eiyla-wandalila.blogspot.com/2011/04/jom-join-bloglist-frommeoyou.html

Dalila said...

Salam ifa, xyah la wat word verification.lmbt sket nak comment ;)

アヌム ちゃん~~ said...

salam.thanks ye.sudi join my bloglist :)