sila tinggalkan jejak korang ye

thanx for visiting this blog

^_^
kadang-kadang kite mencari cari dimana matahari,tapi allah berikan petir untuk kite,puas kite mencari,rupe rupenyer allah nak bagi kite pelangi yang indah

thank you~

Oct 2, 2011

SAYA NAK JOIN BLOGLIST MAKBED'S JOURNAL



kenapa saya nk join bloglist makbed's journal?
ini adalah kerana saya suka baca cerita merapu tapi besh (kadang-kadang berilmiah,kadang-kadang lawak,kadang-kadang comel) dari makbed..cerita yang buatkan saya tenang..saya kan suka baca blog orang..

makbed patut pilih saya sebab sy xpernah miss cerita makbed..kalau xbukak seminggu,memang saya qada' balik takat mana yg saya tertinggal tu.hihi

semoga makbed masukkan saya kedalam bloglist makbed..ucapan terima kasih dari saya.hihi.. *belom pape aku dah ucap terima kasih..huhu

tag: jom sume orang,join bloglist makbed..
http://seindahfarhana.blogspot.com/
http://najihahfara.blogspot.com/
http://goldazone86.blogspot.com/

3 comments:

cik najihah said...

thanks..

cik najihah said...

thanks..

Awangku Johan said...

thanks men"tag" saya.. insyaallah kalau saya tak busy saya join laa huhuhu.. esok dah jaga exam PMR/./