sila tinggalkan jejak korang ye

thanx for visiting this blog

^_^
kadang-kadang kite mencari cari dimana matahari,tapi allah berikan petir untuk kite,puas kite mencari,rupe rupenyer allah nak bagi kite pelangi yang indah

thank you~

Nov 24, 2011

BURRPPP...perghh,sendawa bau bawang

pengotor punya orang..sendawa tu tutup la mulut..tapi sengaja pulak tala mulut kat batang hidung orang..


owh ye...ifnir xde kaitan pon ngan ayt kat atas..
alhamdulillah..kenyang..
kenyang makan bege yg hampeh.asal tah bege special sepatutnya sedap,tapi bila i makan,jadik xsedap..ke sebab perut dah kenyang.ayat common *kalau lapar,semua pun sdap,tapi kalau dah kenyang......................


xterasa nak makan menu seperti mee/bihun/nasi/kueytiow/pasta etc..
rasa nak makan roti je..
bege terdiri dari roti la kan?


esok nak teruskan usaha macam hari ni lagi..
harus teruskan *niat niat,yela,nk start kemain payah..
ari rabu mencuba,tapi sakit perut tetiba,jadik rasa macam xboleh sangat,takut tersungkur xleh bangun pulak,padahnya kelas xpergi.cemane??sape nak angkat den p klinik???


alang alang dah start.berjaya pulak *alhamdulillah,
jika diberi peluang,esok mahu teruskan lagi..
perut dah boleh terima *kot slow slow yg dia xperlu process makanan seperti nasi,ayam/ikan,sayur..


tapi serius teringin nak makan roti je..xlalu dah nasi..
allah tarik nikmat makan i la tu..sejak 2menjak ni dh muak tengok nasi ayam sayur,(menu ayam i makan dari matrik..bayangkan laaaaaaa..muka pn dah jadi cm ayam.)


ifnir fikir dengan ubah selera kepada nasi ikan sayur, ianya boleh hilangkan rasa muak,tapi tidakkkkk...
sebenarnya ifnir dah bosan makan nasi.kalau nampak ikan nampak sedap je.hehe.orang terengganu :).hari hari hadap nasi woo kat u ni..
bukan kufur nikmat,tapi nak ubah angin je..
sebagai orang melayu terengganu asli,nasi xboleh i tinggalkan..nanti ape lak orang cakap.cakap i bajet la,perasan la,bolok la,diet la,berbagai lagi la...*melalut dah ni


dah tu..sekarang ifnir kenyang sangat makan bege special tapi tak rasa special pon..sekali harung terus la berbuka n bersahur..
rasanya xterbangun kot kalau nak bersahur.*nak seribu daya cik ifnir oiii.siyes xleh kumpul pahala free..rugi..nangis sambil tutup muka..












udah udah la membebel,jom la kita menelaah pula...



2 comments:

IntaNBerliaN said...

sndawa bau bawang ek.. hihii

ifnirsweet said...

hahaha..ye kot.ntah la.hahaha