sila tinggalkan jejak korang ye

thanx for visiting this blog

^_^
kadang-kadang kite mencari cari dimana matahari,tapi allah berikan petir untuk kite,puas kite mencari,rupe rupenyer allah nak bagi kite pelangi yang indah

thank you~

Nov 2, 2011

kenapa blog ifnir payah nak log in ek??

masalah korang sama x ngn ifnir??


ke ada org nak hack blog ifnir???
tapi tadi ifnir follow orang,boleh je xyah sign in(biasanya kena log in dulu baru boleh follow).sebab ifnir selalu log out sebelum close blog..


herannn..herann...


yg sedihnya...nk tukar password,tapi tak xleh lak..sedih jadik berganda tw..T_T
kenapa payah sangat nak log in???????


huuuaaaaaaaaaa~!


sayang kot blog ni...


kot2 la ade org baca blog ifnir ni kn....tq sbb baca..ifnir baru je  bernekad nk jadi blogger tegar..tapi blogspot jadik cm tah pape lakk..


dapat log in ni pon cukup besar rahmat dah buat ifnir..


nk g komen orang pon rse cm tensi je sebab nnti komen guna anoy name..xsuka!


tolong solve kan kalau korang tw..tolong ekk.hantar msg kat fb pon ok sbb blog xleh log in jgk 


ifnir nye fb..msg je xpe..xyah add jadi kawan pon xpe

2 comments:

Wen said...

hmmmm tak pasti la pula wen masalah nye.... kut kut ada masalah tenet... abg kat bwah umah kau... ( kedai repair komputer) ckp, blogging ni kdg2 boleh buat tenet kite hang.. tak tau la...

Wen said...

rasenye tak perlu kut.. klau kena hack langsong tak leh nak view ape2... mcm kawan punye blog buka2 je dan hitam gelappppppppp hehe