sila tinggalkan jejak korang ye

thanx for visiting this blog

^_^
kadang-kadang kite mencari cari dimana matahari,tapi allah berikan petir untuk kite,puas kite mencari,rupe rupenyer allah nak bagi kite pelangi yang indah

thank you~

Nov 2, 2011

amazing,betul betul amazing

sekali click sign in...terus masukkkkk!!!hebak arrr*slang terengganu


memang betul eh tenet jadi down..emm,kalau betul,xde la ifnir risau sangat..i ni bangsa cepat gelabah.ngehehe...
belom pape dh runsing xtentu hala


tapi lupakan jela pasal tu...malas pikir


teringin nak g korea je sekarang...
terjumpa lak blog satu orang therotikacang ni,dia jdi tourist guide..eh!!sabar sabar
bukan nak pergi lagi pon..
survey je dulu....dah kawin pastu dah kaya,boleh laa pergi sana.


jap.melalut lebih la i ni..
bye,mau study..nanti ade test spanish ngan technoentreperneurship..malaslahaiakunakejasubjektechnotu,panjangsangat

1 comment:

Abg Stalker said...

subject techno tu best hape..abg dpt score A- je final.jwpn dia mmg panjang2,kena hafal la. :D sebaik kaki menghafal.eh,bljr blm hbs jgn ingat nk kwin tau ifnir.kih3