sila tinggalkan jejak korang ye

thanx for visiting this blog

^_^
kadang-kadang kite mencari cari dimana matahari,tapi allah berikan petir untuk kite,puas kite mencari,rupe rupenyer allah nak bagi kite pelangi yang indah

thank you~

Nov 2, 2011

sepanyol bertukar kepada korea

tadi dah jawab dua test..
satu spanish,satu techno


test spanish senang
test techno serabai~~


test spanish kul 1-120
test techno kul2-4


test spanish senang sebab soalan xmerapu..straight to the point smpai tertoin kat diri sendiri
bukan nak riak la.tapi soalan spanish tu langsung ifnir xterbayang macam tu simple..
engatkan ada article seperti yg diuar uarkan oleh seniorita..tengok,baru satu word spanish kuar.hahaha..belom agi tatabahasa nya yg payah tu.. *ko  sorang je belajar spanish ifnir oiii


yg subjek techno tu lakk..lemah tol..lecturer indon asyik mundar mandir je..nak meniru cemane kan?
separuh masa pertama blurr..tak lama lepas tu,madam kuar g toilet,terus bergegas i amik nota meniru..
eh eh eh..jangan kata korang xpernah meniru ok..cuma yg beza nya,ifnir meniru lagi banyak dari korang.hahaha..well,nk hidup..bukan ifnir sorang je meniru..seluruh-jagat-umat meniru lam dewan tadi..


sekarang dh lega..ringan la sikit otak ni sebab seluruh ilmu ku curahkan keatas kertas jawapan.
yela,time jawab test techno ada dua orang laki ni,hapak gila bau dorang..dh la hujan,lagi berkuak baunya..


dengan bau asap rokok yg lekat kat baju,dengan bau minyak wangi konon nak cover bau rokok,dengan bau jeans xbasuh bape lama tah..hapak ok...ifnir lak xmakan lagi,hidu lak bau mende2 cm tu..migrain ok..


dh lega sangat sekarang...


owh ada cerita yg xkan lupa sepanjang hidup la..
kejadian ni lepas abes test spanish..pergghhh..penat memerah otakuni,berlari pulak nak pergi test techno..dalam duk kalut,lupa pulak yg buku spanish kat tangan sudah di letak dalam beg.


cam bese,gelabah itu ifnir..ifnir tu gelabah 
nada harus la kuat dan terkejut


"eh!!mana buku KOREA saya??"


fine!makcik tw sangat la yg sy telah tersasul sebab kat tangan dia ada buku spanish dan sebelum pergi test spanish,kami sama sama pegang buku spanish.
ape lagi..gelak la kami beramai ramai...


"kemain ingat kat korea aje,kat sepanyol dah lupa.hahahaha"
siyes,teringin gila nak pergi korea..
mulamula tengok fb kawan kepada auntie ifnir pergi korea..besh nyaaaa
pastu baca blog akak filla dorang g KOREA...
pastu jalan jalan jumpa blog therotikacang..wat promotion untuk ke korea..


adoiii.mak sentap tw..mak teringin gila nak pergi sana.sampai sepanyol boleh bertukar kepada korea..
tolong la makbulkan doa sy ni..
eh!kau ni ifnir,pergi makkah lebih bagos dari ko g korea sana..
ye,sy tw..sy tw..




=============================================================================




apa apa jela...nak study.
esok ada test lagi..test formal method lakk..
berani search la ape ke benda formal method tu..




 xtw la kul bape.tapi dalam lecture hall je madam nak buat..meaning,kul8-10am la


bye2..

2 comments:

Abg Stalker said...

HAHAHAHHA..jarang ada org nk ngaku dia meniru kaw2 pny dlm dewan exam.haha..elok la tu ifnir.jgn amalkn selalu k.nti kang time kje x tahu nk bt apa,sbb asyik refer buku je. :D tahniah la hermos chica~dpt jwb soalan spanish tu.gud luck test yg lain k. ;)

Jack said...

bw n folo