sila tinggalkan jejak korang ye

thanx for visiting this blog

^_^
kadang-kadang kite mencari cari dimana matahari,tapi allah berikan petir untuk kite,puas kite mencari,rupe rupenyer allah nak bagi kite pelangi yang indah

thank you~

Aug 7, 2012

mood raya

alhamdulillah..
puasa dah halfway means dh lebih 15hri pose.
sekarang mood raye dh datang slow2
ermmm..slow gile..tu pn still 30km/h..slow gile kan.hehe

boleh la nk shopping raya pas ni.
hihi
minggu depan kot *kot laaa...sebab minggu depan dh start cuti kan

orang laen dh beli ciap2 kasut raya,tudung raya,cik ifnir je blum beli pape
tahun ni, rase cm suam2 kuku je bab raya ni
entah laa...
mgkin xsemangat sebab single kot.hehe.. *ade ke alasan cm tu?
xpe la,pape pn,ifnir rse happy tengok korang2 sume happy..
senyum manjang..tahniah ekk korang ^_^

ermm..bila la agaknya ifnir boleh pergi beli sume2 persiapan raya ni...
baju kurung pn tempah 2pasang je.adik2 laen berpasang2..kemain dorg test satu satu depan ifnir
smpai ummi cakap "alahai,kesiannya kat kakak"
ifnir just diam jela..hihi..xkan nak menangis lak.hihi

ummi kesian kot kat anak dia ni..*my mom knows everthing.
dh la nk recover dari patah hati tu amik mse berbulan..
*korang yg xpernah rse heart-broken tu cmne,diam jela...yg pernah rse je akan paham cmne rsenye hati tu patah riuk..
orang cakap hanya masa yg boleh menyembuhkan hati yg remuk.btul ke?ermm....

tadi cakap pasal raya kan.hehe.melalut ke lain lak..

dan ifnir xpernah jejakkan kaki lagi ke bazar ramadan..*betul2 anak dara ni..huhu..
bukan nak membangga diri,tapi entah laa..xde mood nk jumpe orang..
siyes..xnak jumpe orang kat tempat ifnir ni..

entah laa.dh nk praktikal nnti,cm ne la agaknya...
ifnir kena kuatkan semangat..
plizzzz.. i need someone..
someone yg boleh bgi semangat..
bagi ifnir jadi kuat...
x semestinya someone yg boleh bgi nasihat akan dibuat kekasih,yela,masing2 pon dah ade kekasih hati,xkan la ifnir nak rembat yg orang..bukan jenis ifnir la cm tu..tapi mungkin kawan yg terchat kt fb ke,pendek kata kt mane2 la..
tapi kalau ade yg single nk mengorat,mgkin cara2 bagi semangat ni pn boleh digunakan.hehe..*hint..hint...
tolong bagi semangat untuk cik ifnir k sebab ifnir nak raya,nak mengemas umah..kena ade semangat,baru leh buat keje..^_^




2 comments:

Ikmal said...

Assalamualaikum, awal lagi nak mood raya.. baru puasa yang 18 nie... hehehe... tapi lagu raya memang dah banyak kedai2 yg pasang ... huhuhu

Ardini Humaira said...

dni asal balik koje mesti p bazar hehe