sila tinggalkan jejak korang ye

thanx for visiting this blog

^_^
kadang-kadang kite mencari cari dimana matahari,tapi allah berikan petir untuk kite,puas kite mencari,rupe rupenyer allah nak bagi kite pelangi yang indah

thank you~

Oct 13, 2012

kinah gelakkan ifnir

hihi
my best friend kinah,dh tw dh pasal encik hati
eh!i kemain sorok lagi tw..tapi kinah hebat tol kalau bab jadik detektif conan ni..
skali aim je,terus tepat tekaan dia
ala..ngn kinah,buat ape i nk berahsia..dia pn same,xde rahsia2 ngn i.
kami share mcm2 story..
so,encik hati pn dh tw sape kinah..
hikhik
pastu encik hati malu2 kucen lak..haha *u ni nakal la~
then,skrg i rse malu ngn kinah.yela,kinah kan dh tw..
end up..kinah dh start korek2 rhsia dari i.haha
kinah,u mmg nakal laa. :P

now,i hope korang yg bace blog ni,tlh doakan ifnir n psangan,moga dimudahkan segalanya..
*tpi kalau xikhlas,xyah la doa yg jahat2 lak..xbaek tw..dosaaa~~

1 comment:

Makbed Journal said...

doakan.....Amin.

melawat makbed meh. dah tukar link

http://makbedthejournal.blogspot.com