sila tinggalkan jejak korang ye

thanx for visiting this blog

^_^
kadang-kadang kite mencari cari dimana matahari,tapi allah berikan petir untuk kite,puas kite mencari,rupe rupenyer allah nak bagi kite pelangi yang indah

thank you~

Oct 13, 2012

laen macam


asal cik ifnir tetiba rse mcm semacam.. *haa,ayt pon dh tunggang langgang.hikk~
semacam yg mcm xsuke bila tw encik hati dekat2 ngan pempuan laen..aiyooorkk~~
jelez ke ape ni ifnir???
jelez ke ni?
alamakkk~~
hihihi
punya la xsure sebab dh lame dh x rse jelez2 ni..
tetiba perasaan ni datang balik..
huru hara gak laa..rse meruntun jiwa je..hehe
agknya normal ke jelez ni?
kalau x normal,xmo la jelez2 dah..
mls nk emotional sorg2..
hihi..
tapi sebab dah cik ifnir ni hormon tengah xbetul..so,mmg mcm2 la mainan lam kepala
dh la cik ifnir jenis pikir kat something,mesti melampau lampau~~
xleh ckit2..pastu mule la moody sorg2..padahal encik hati xde ape2 pn.hahaha~!

....
 so,bila dh abes pikir memacam,emosi pn dh tunggang terbalik,tukar profile picture fb ngan muke garang gila.. *please la ifnir.hahaha~childish
...
smlm jgk kmi discuss..ye la,cik ifnir xleh simpan sorg2 laa.cik ifnir ni jenis suka terus terang,ape yg ifnir x suke,ifnir just gtw ifnir x suke,and ape yg ifnir suke,ifnir akan gtw ifnir suke..
ha,sambung balik..
rsa mcm bersalah la kalau kita tuduh org bukan,plus cik ifnir xsuke kalau cik ifnir buat assumption sorg2 dan better kita dengar dari mulut orang tu sndri.. *mase ni terpulang la kat diri sndri,nk kumpul dosa ke kumpul pahala.kalau nk kumpul dosa,sila la berbohong.TQ!

bincang punya bincang..so,kesimpulannya,kita xboleh buat andaian sndri ye kawan2..
xpueh ati,tnya sndri kat tuan badan..
....
mgkin ifnir tkut unuk kehilangan lagi.. -_-

insyaallah,kami akan berusaha sebaek mungkin untuk peluang yg allah bagi kali ini.. *let bygone be bygone

encik buahati slalu pesan,slalu doa mintak ngn allah moga jodoh kami pnjg,pastu dia slalu pesan,jaga hubungan ni baek2..insyaallah allah tolong kita..
korang,tolong doakan yang terbaek untuk kami juga k..
^_^

1 comment:

Nasuha Hamani Ibrahim said...

done following u dearrr..!! nice entry btw!=)