sila tinggalkan jejak korang ye

thanx for visiting this blog

^_^
kadang-kadang kite mencari cari dimana matahari,tapi allah berikan petir untuk kite,puas kite mencari,rupe rupenyer allah nak bagi kite pelangi yang indah

thank you~

Apr 4, 2013

hanya mampu bersangka baek

3hari lepas,saje je ifnir hntar mesej,


private mesej kat kawan yg boleh dikatakan BFF time skolah dulu,time duk hostel,katil sebelah sebelah,
tapi oleh kerana kwn ifnir ni terlalu percayakan kawan lelaki dia yg satu sekolah rendah,
(ifnir sekolah rendah laen)
selepas ifnir break-off, hubungan kami(ifnir dan kwn ifnir) jadi makin renggang..



bukan 3hari lepas je..
sejak ifnir mula praktikal,ifnir cuba hantar..
tapi satu pn tidak direplynya..



memang ifnir sengaja hantar kat msg fb.
so ifnir tw,dia dh bace ke belom
memang dia dh bace,tapi dia xreply pn..
ifnir kadang rse sebak jgk
kenapa dia sanggup buat mcm tu..
nk kata dia xleh on9
hari2 duk like,duk add friend,posing gmbar ngn kakak dia *kakak dia pn friend ngn ifnir kt fb
so,mana mgkin korang akan kata dia xbce notification yg naek kt msg..
ala,tipu kalau korang x hepi kalau dapat PM (private msg).. -_-

ape boleh buat...
dia mgkin ade sebab dia sndri kot
kenapa dia buat mcm tu
smpai skrg ifnir xleh contact dia lgi
xleh cakap face to face..
satu je,nk tw reason dia,knp dia jdi mcm tu~

in shaa allah..
allah tahu segalanya
klau ifnir ade buat salah..ifnir mntak maaf..


sedih..



2 comments:

Abg Stalker said...

jgn la sdh..dia xnk kwn dgn ifnir,abg nk je kwn.hehe :D kwn bole dicari.jgn risau.

p/s: abg bkn menyepi,abg bizi keje.tp ada je kt cni :)

cheekychubbycutegirl said...

tq abang stalker yg hansam..aah,xpela dia dh xnk kawan..so,bkn salah ifnir kalau dia kata ifnir xhntr msg/diamkan diri...

psst:kuatnye keje,nk kumpul duit nk kwen ke abg stalker?hehe