sila tinggalkan jejak korang ye

thanx for visiting this blog

^_^
kadang-kadang kite mencari cari dimana matahari,tapi allah berikan petir untuk kite,puas kite mencari,rupe rupenyer allah nak bagi kite pelangi yang indah

thank you~

Aug 20, 2067

wishlist lepas kawen *sticky post.scroll down

Ni sticky post tw..tetap melekat smp sume wishlist skrg atau akn dtg tertunai..sila scroll bawah lagi untuk baca entry terbaru..scroll ttw.jangan tak scroll..kita paksa ni.hehehe

Hope jadi impian..aamiin..sape2 baek hati nk bg hadiah,memang ifnir terima dengan hati terbuka..baek nya korang ni.haha




.nak pantang bersalin kt umah sendiri ngn suami ngn baby.hehe..
.nk babies anak2 yg menurut perintah allah taala
.Pegi mekah sama2 suami
.Solat jemaah sama2 suami anak2
.kaen smyang travel..nk sgt3!! 
.powerbank yg limited edition ngn gmbr kiut..tapi sekarang ok lagi bateri nottu ni.tahan lama..suke ^_^..
.honeymoon ngn suami..teringin nk mkn sayur cameron highland lagi..
.jam tangan..
.nak pegi port dickson.xpernah smpai.sobsob..tapi nak pergi musim mendung.aci x?gedix!
.belajar masak smpai hebat mcm masterchef tapi nk suami teman masak kt dapur..
.nk hias rumah sama2..deco harus simple cute mcm kami.kahkah..
.nak shade yg macho.yg seswai ngn muka ifnir ni.mne mau cari.mata asyik silau.pening kepale den
.nak beli water filter untuk dapur..kalau boleh yg jenis ionizer gitu..baguih ntuk badan..boleh buang lemak,kurangkan acid dlm badan..ehh,ofis ifnir ade jual tw.nanti mmg nk beli jgk water filter ni..


.azam 2015/2016:
Elakkan:
  • Minum coca cola, pepsi cola, minuman bergas
  • Makan junk food
  • Segala jeruk kering seperti asam boi dan jeruk basah seperti jeruk mangga dan ceremai
  • Makan makanan fast food seperti KFC, Mc Donald dan piza
  • Makan burger dan nugget
  • Makan jambu batu
  • Elakkan minum air kelapa
  • Elakkan angkat menda berat,berjalan terlampau byk
Suami pula dikehendaki meminum susu kambing/susu lembu tepung fullcream atau susu segar. Kalau merokok perlu berhentikan tabiaat ini. Si isteri juga kena minum susu lembu sama ada dalam bentuk tepung fullcream atau susu segar.
Dan adalah sangat digalakkan agar anda dapat mengamalkan amalan seperti tertulis dibawah ;
Banyakkan menyebut nama ALLAH (al-Musowwir).


Ape lg ekk..ermm..nnti klw ingt ifnir tmbah lagi..

20 comments:

Princess Feyqa said...

insyaallah sis! alamak nk bg hadiah kata2 semangat je blh? go go memasak hehe :P

Azhafizah Md Nor said...

hope semuanya akan tercapai :)

wawa syaida said...

wow! dh siap wishlist...akak pun sangat2 berharap tang bab masak memasak tu...

cheekychubbycutegirl said...

Xpe, kata2 kn satu doa..aamiin..hehe..Tq fiqa..heehe

cheekychubbycutegirl said...

Tq so much sis ^_^

cheekychubbycutegirl said...

Tq so much sis ^_^

cheekychubbycutegirl said...

Xpe, kata2 kn satu doa..aamiin..hehe..Tq fiqa..heehe

cheekychubbycutegirl said...

Hehe..buat ckit2 sementara ingt..hari2 ifnir berdoa smoga tercapai wishlist ifnir.hehe..akak pn, smoga tercapai wishlist akak.heeh

アヌム said...

moga tercapai semuanya nanti.amin :)

Anonymous said...

Awesome blog! Is уour theme custom madе or dіdyou dοwnload it from somеωhere?
A theme like youгs with a few simple tωeeks would really make my blog stand out.

Please let me κnow where you got your thеme. Aρpгeciate it

Also visit my web blog: pacs

fieda said...

inshaa Allah

effa farhana said...

salam perkenalan

jemput visit blog saya and follow me back :)
http://wwweffafarhana.blogspot.com/

S. Faezah said...

sampai ke 2067 tu..hihihi
semoga semua wishlist ifnir tercapai good luck!:)

cheekychubbycutegirl said...

Hehehe..kalau boleh nk letak infinity.tpi xble plak.huhu..tq fizah

Farah Firdaus said...

sama la azam! hehe:)

Farah Firdaus said...

eh sama la wishlist kita :) hehe

cik fadh said...

bagusnya wishlist ifnir !! bole folo ni..huhu

fieda said...

insyaa Allah

CintaHati Lina said...

Insyaallah sempga tercapai wishlist ifnir ni.... yg prrlu di elak tu wajib... tambahan klu da to be mommy lagi la kan2...

Insyaallah..mommylina doakan yang terbaik untuk semua....

Salam ukhwah dan kenalan warga blogger semua....

www.mommylina.blogspot.com

Hunny Kitty said...

semoga dipermudahkan..

blogwalking sini~ salam maal hijrah!
dan follow kamu juga