sila tinggalkan jejak korang ye

thanx for visiting this blog

^_^
kadang-kadang kite mencari cari dimana matahari,tapi allah berikan petir untuk kite,puas kite mencari,rupe rupenyer allah nak bagi kite pelangi yang indah

thank you~

Oct 10, 2013

harap sangat suami pulang

bila dh malam2 cmni,duk layan perasaan sorang2
jiwang je rse
dapat wassap dari suami tghri tdi..
suami gtw,tiket flight,ofis dh book,pgi jumaat..flight smpai KLIA cm biasa
so,kteorg rancang,jumaat malam suami amik kat shah alam
hati berbunga..terus bangun lap dapur,kemas2.lap botol sos.cuci2..
semangat dia tu laen macam...
jadi gagah tiba-tiba
sebab nanti petang boleh pergi beli tiket bas..

dh ciap2 suma kemas
duduk jap..
dapat kol.abg kol gtw,group leader xbagi balik lgi..
kene ciapkan keje dulu
samada balik lambat ckit (ahad) atau tak balik raya langsung..
suara abg hampa sgt time tu
ifnir cuba kuatkan hati..
jangan tambah masalah suami
positif kn minda..takpela,jumpa lambat ckit je..
klw xleh balik raya.abg cakap
"xpela,at least syg ade kat umh umi.xdela abg risau sgt"


sedih nya..
otak dh set jgn nangis smpai hari sabtu ni..jangan sama sekali!! *childish kan,mcm robot nk set set.haha
bila dh set cm tu,ati cuba terima dan bertahan
tapi bila abg cakap xleh balik raya...
dah lebih 3hari..ati tak prepare lagi ntuk itu..
..

...

jap2..asal tetiba kabur plak screen ni.. *wipe tears

ape pun
ifnir tunggu abg balik
lame ke,cepat ke..ifnir tetap tunggu..
tapi abg kena promise,abg kena balik jgk tw..





4 comments:

farhana effa said...

sedihnya... be strong dear... i know that feeling... 2 minggu berjauhan dengan hubby pun fa dah nangis nie kan pulak raya... be strong eh sis...

cheekychubbycutegirl said...

Masih menanti..huhu..

S. Faezah said...

sdey nyaa..kuatkan hati..
hopefully ifnir dpt beraya 1st time dgn hubby :)

cheekychubbycutegirl said...

Aamiin..termkbul doa faezah ^_^