sila tinggalkan jejak korang ye

thanx for visiting this blog

^_^
kadang-kadang kite mencari cari dimana matahari,tapi allah berikan petir untuk kite,puas kite mencari,rupe rupenyer allah nak bagi kite pelangi yang indah

thank you~

Oct 12, 2013

produk produk cheekygirl pakai

produk sekarang tumbuh macam cendawan lepas hujan.ifnir bukanla jenis hat berani cuba itu ini.tapi kalau yg lebih kepada nature,ifnir cepat jatuh hati.mcm produk dari buah buah..sayur..tumbuhan..so far,xpernah amik ubat kurus.hanya kurus dengan makan setiap waktu.haha

1. VCO

makan virgin coconut oil.masuk tahun ke 2 dh..

best mendalah ni..lawas penghadam.haha..minyak dari kelapa dara..

harga mampu milik..ntuk student,memang boleh la makan.tak ganggu la bajet.tapi jgn le kome makan vco je banyak2,kang ade yg masuk sepital.risau i tw.hehe..

makan ni,xde kuar jerawat banyak2 pn..
atas badan orang kot..tapi ngn ifnir ok je..

ingat boleh hilang senggugut..tapi ok la.ade bulan sakit guling2 smpai nk patah pinggang.ade bulan,ajaib..xde senggugut..
boleh la..tapi xde hilang langsung la plak senggugut ni~

minyak dia..yarabbi bes..kalau luka2,cucuk gel tu,kuar minyak,sapu je kat luka..luka auto jadi tertanggal dengan sendiri after 4days only.minyak dia x menaikkan jerawat kalau sapu kat muka...ifnir sendiri dh 2 3 kali pakai kat muka (sebab luka).tapi rasa mcm dh xpraktikal dh nk pakai bila dh kawen ni..kang laki tengok,berlemuih je bini dia ni,takut kang suami tanya "baru kena goreng ke muka tu?".mendapat ler nnti!
haha,ok tak lawak pn..tapi dh kurang makan dh sekarang..ade stock kemain banyak..


tak habes sampai situ..

2. SNE 

bahan dari buah


lepas kawen..terliur kat produk SNE plak.kemain lama survey.sebelum kenal suami lgi,ifnir dh survey mendalah ni.pastu,ifnir yg konon nk cantik cam adira.teringin nk beli.sekali,tengok rege.menangis ko!

lepas kawen,rupanya dpt tw mertua jdi agen, jual produk SNE.beliau pakai dh 5tahun rasanya..syok testimoni mak..

nasib suami tolong bayarkan.tapi nak cantik haruslah bersabar..baru 5hari makan,sebiji pagi,sebiji malam *tu pun terskipskip..last brenti jap..

"nk cantik,tapi jerawat keluar terus ko skip makan.."  kne marah,padan muka!

menda ni boleh bagi hilang senggugut..tapi nk hilangkan senggugut,kena baiki hormon dalam2 nu dlu...
tapi bila dh baiki hormon,keluar la cik jeje tu..tapi ifnir kena teruskan jgk rsenye..suami dh mkn SNE beautskin dh.boleh kalah la bini dia nti.haha
ok,jap.nk makan ni jap..hehe


sebelum makan beautskin,kne makan yg kotak kuning tu dlu.3kotak~~ulalalalaaa...kena rajin!




ok,next is...




3. MARINE ESSENCE

baru cuba kelmarin.wangi.tapi tunggu nak dapat~~ kalau jenis hat cepat beruban tu,dh lama putih kepala dorg.takut i tw!tapi kita kena kewl,buat2 mcm sabar,so xde la cepat sgt kepala memutih ngn uban..tunggu punya lama wehhh..stock laris terhangat plak produk ni.


ni produk HAI-O..one of ingredient is aloe vera


ni sabun mandi ye kawan kawan..jangan kome pandai2 telan..masuk sepital sorg lagi,i tak tahu nak kata apa.haha..

lepas pakai sabun ni,rse bersih je kulit rasa..ifnir pakai sebelum tido semalam.pagi tadi rasa bersih lgi
laaa..tak percaya sudahla..promoter tak berbayar
besar sabun ni.sebagai permulaan,kita kasi kerat dulu..
untuk orang yg ade ezcema,in syaa allah..tak salah rasanya kita berusaha..allah tak marah..ntuk kategori sabun,boleh tahan la harga dia.tapi part tunggu lama tu...
sebab dh jatuh cinta,dh la cinta tu buta,jatuh perigi plak..
yg budak ifnir tu plak,tak reti menyabor..
nk jgk..nk jgkkkk!!
last last,smpai ke muka ditibainya.hahaha..rasakan lo!



tu je setakat ni.tak leh taksub sangat..kang tak terpakai semua..bukan senang nk cantik.tapi kita kena berusaha ye kawan2..yang penting cantik dalam.kuat.xde sakit2 badan kalau buat keje berat.
perlu lebih tenaga~

tu blm lgi terliur nk makan ephyra.pakai skin care SKII,wah ko!!


4 comments:

S. Faezah said...

ifnir..mahal x sabun hai o tuu?
sbb faezah ad eczema kat kaki..sllu gatal2..igt nak cuba

cheekychubbycutegirl said...

1biji Rm40 termasuk postage.tpi selesa la pakai sabun ni.boleh try.testimoni byk kata mnjdi after 2weeks.ifnir pn xsbr tgu 2mgu ni.hehe..

S. Faezah said...

ifnir, klu menjadi btau sy ek..nak bli jugak!ehehehe

cheekychubbycutegirl said...

Beres.nNti ifnir update pasal sabun ni lg.hehe