sila tinggalkan jejak korang ye

thanx for visiting this blog

^_^
kadang-kadang kite mencari cari dimana matahari,tapi allah berikan petir untuk kite,puas kite mencari,rupe rupenyer allah nak bagi kite pelangi yang indah

thank you~

Jan 21, 2014

lawak pagi selasa..lahai cik suami

Tdi pgi kmi cm bese bersiap same2.kuar umh same2
Xkira jauh ke dekat..kmi tetap amalkn kuar umh same2

sebelum ni ade jgk ifnir kuar dulu..cik suami lambat ckit sebab tkut masuk ofis lmbt
skali kuar awal,jem terukkk~kuar umh kul830,smpai ofis sama je...915 jgk
kuar ofis kul815 pn same..910 smpai..
last2,ifnir rse baek kul kul9,smpai ofis 930.xjem..same je..malah lagi jimat..

tapi tadi pgi,kami kalut sebab dh lewat..
hihi..

ifnir kuar toilet,tgk cik suami tgh berciap..
tapi heran,mane blanket??
cepatnye cik suami lipat..
ermm,mgkin dia dh lame ciap mandi kot *getus hati kecil.hahaha

style ifnir susun blanket belakang bantal..so,aman skit katil tu xde ape2..klw ltk blanket kat kaki style askar tu,nnti remuk blanket tu,jdi satu keje nk kene betulkan..mmg ifnir suke nmpk lapang..just cadar,bantal..



tapi...


pgi tdi mmg dh betul2 lewat~
time ifnir betul2 kan bantal,ifnir tgk blanket yg suami 'lipat' tu..
time tu ifnir terkejut besar..pastu gelak.hahahaha
cik suami pn gelak sama
rupenye rahsia dia terbongkar...


cik suami tw ifnir mmg akan make sure xde ape ats katil,tapi sbb lewat sgt pgi tdi..
so,
cik suami gulung3 blanket tu.pastu sorok belakang bantal sebelum ifnir kuar toilet..hahahaha


tq cik suami~ 




2 comments:

S. Faezah said...

hahaha..mesti dia nak tolong tp da lmbat..tu yg dia gulung2 je tu..janji nampak kemas..hehehe

cheekychubbycutegirl said...

haha..aah,niat murni.suami oh suami.haha.