sila tinggalkan jejak korang ye

thanx for visiting this blog

^_^
kadang-kadang kite mencari cari dimana matahari,tapi allah berikan petir untuk kite,puas kite mencari,rupe rupenyer allah nak bagi kite pelangi yang indah

thank you~

Mar 4, 2014

kasut pengantin

sebabkan banyak sangat orang search masuk ke blog ifnir pasal kasut pengantin
meh ifnir gtw..
klw nk kasut kawen tumit rendah,korang jangan cari kat kedai kebabomm..
xkira la kat pavi ke ou ke ape2 laa..
cari kat kedai mcm kat kedai kampung2 nenek kita
memang tak kelas..
tapi kalau korang nk tumit rendah,kat kedai cmtu memang ada
tapi klw nk kasut tumit tinggi...sila ke kedai kebabommm..
memang banyak and memeningkan kepala nk pilih
serius ni!
so,ifnir haritu beli kasut kawen mmg aim nk yg tumit rendah..xde diamond pn xpe.xkesah
janji tumit rendah
abes sampai ke KL cari..last2 kat kedai kat area kuantan ade
sebab ape nk tumit rendah
sebab ifnir gayat and xsuke tinggi and satu lgi..ofkos tak kn pakai dh tumit tinggi lepas kwen tu
percayalahhh...tu pn klw ade dinner..tpi mesti nk beli yg laen pulak punye!!hahaha *pempuan...

so,sekarang,kasut kawen tu ifnir jarang2 pakai..haha
sebenarnye elok dan bergaya lgi kasut tu..
ciap beli dua lgi..putih satu,beige satu
sebab murah,dapat la beli dua..kalau mahal,satu je dapat..haha
kepada anynomous yg tnya tu,ifnir beli kat kedai area kuantan.

gambar ade dlam fon..sorii~

4 comments:

wawa syaida said...

sama la...akak pun beli kat kedai murah je...kasut yang akak beli plain je....pastu akak deco sendiri ^__^

S. Faezah said...

ifnir..faezah pon tgh cari kasut gakkkk..mmg semua yg tinggi jee..nk cari yg rendah sikit sbb kita sama tgi dgn cik abg..heheh

cheekychubbycutegirl said...

btui3...sokong kak wawa..xyah mahal2 kan akak kan?sebab kasut tertutup dengan dress jgk.. *ni kes baju panjang melerett

cheekychubbycutegirl said...

sweet nye sama tinggi.hehe..sila2..cari kat kedai kuantan..insyaallah ade.. cuma kena yg plain la sebab nk bgi nampak formal skit kan.hehe