sila tinggalkan jejak korang ye

thanx for visiting this blog

^_^
kadang-kadang kite mencari cari dimana matahari,tapi allah berikan petir untuk kite,puas kite mencari,rupe rupenyer allah nak bagi kite pelangi yang indah

thank you~

Apr 9, 2011

saya kan budak baru..

hai kawan-kawan..teman-teman..musuh-musuh sekalian.hikhik.
tinggal lagi sejam je untuk i rehatkan diri
rehat dari kesesakan otak
nnti i akan stay up buat web..again :(


asal yg payah sangat pon x tw web tu.
terlalu complex structure pembinaannya..eh!
sudah lari tajuk.hihi


tinggal lagi sejam untuk i berciap.
tadi apikpehe telah memberi tips kepada i supaya rujuk w3school.tapiiiiiiiiiiii~~~


nak nangis leh x???


apa salah i sehingga diperlakukan sedemikian..
i xreti!!! :(
sedih sgt-sgt2...


*sori,teremo..memikirkan isnin bakal menjelang..
tapi usaha i mencodingkan project i tidak mendatangkan hasil


kenapakah ia terjadi..


andai i ada buat dosa ngn korang-korang..maapkan i..
ne tw kn,lepas korang maapkan i,terus project i jadik hebat meletop *kali ni lagi over


tolong la iffatul hanisa ni..
makan tadi pas test bola baling pon main telan je
xde perasaan.otak pikir web ni je
webbbb~~~


syukur la sir bola baling baik.alhamdulillah..
boleh diskus time jawab ujian bertulis..
time ujian praktikal lak,boleh test acap kali sebelum betul-betul amik markah
harap dapat A..harap la..xtw la tu dapat ke x.




ok la.mau siapkan mental dan fizikal
i harus cekal
bukan senang untuk i terima kenyataan andai database sekali lagi tidak mmberi kerjasam kepada i..




























scandalku sekalian,doakan makwe korang ni ye...eh!hahaha..sori,mood gatal lak yg datang.hahaha
chayokkk! ^_^





































rajin-rajinkan la tangan korang tolong click button yg baru i letak.ala,button ape lak tanya..tu..nama dia nuffnang.hahaha.
i budak baru
terhegeh-hegeh mintak orang tolong ajarkan..letakkan button bagai.
orang ade,kita pon nk ada jgk.hahaha..
teringin jugak nk tengok RM0.01 sen lam tabung i.hahaha.tapi kalau ada yg sudi click pastu tiba-tiba jadi 
RM1000..mmg i bagi u'olls hadiah.haha.
agaknya bertahun lagi la baru korang dapat hadiah.ahahaha.
bye :)

2 comments:

MiSzy DiaN said...

mak aihh..
ni entry tgh frust kaa emosi?? hehehe..

apik pehe said...

huhuh..nak jer ajar tapi ahad ni apik bizi gak..huhu..kalo nk connect database..search google keyword "SQL statement php"..eh..budak2 lain pon x reti?