sila tinggalkan jejak korang ye

thanx for visiting this blog

^_^
kadang-kadang kite mencari cari dimana matahari,tapi allah berikan petir untuk kite,puas kite mencari,rupe rupenyer allah nak bagi kite pelangi yang indah

thank you~

Apr 9, 2011

mata pedih weyyy

dari start sampai kampus lepas parent datang,i xtido lagi ni
tengah berjaga dengan menyekat mata menggunakan batang penyapu
kasi beso ckit mata ni


walawehh..pedih wooo..pedih mata i ni.kepala dah weng!
tadi tengok coding web
gilababbbbbbbb~ *ups..tak mencarut tw..
mencabar gila..
last-last langsung xjadi apa-apa



buat sedih je :(
kenpa tah
adakah sebab i je yg guna notepad,orang lain guna dreamweaver boleh lak


tolong la kepada mereka yg mengasihani saya
tolong sy...sangat terdesak ni.isnin present
php oh php..asal la ko payah sgt


kalau boleh xmo tido tw..tapi apakan daya..i rasa i dah nak pitam je..
sekarang i menaip pon ikut ape yg tangan i boleh buat
kalau xpaham ayt i,sila pastikan anda selalu ingat bahawa i sedang berada dalam mood tension dan mengantuk.. :(

1 comment:

apik pehe said...

mek..pakai tutorial w3school