sila tinggalkan jejak korang ye

thanx for visiting this blog

^_^
kadang-kadang kite mencari cari dimana matahari,tapi allah berikan petir untuk kite,puas kite mencari,rupe rupenyer allah nak bagi kite pelangi yang indah

thank you~

May 10, 2012

it so ok ifnir

pe kabar sume?
ak sihat je..xde pape pon..masih mcm ni,hidup senang,tenang,renang,benang, fon xyah topup acap kali sebab xde sape pon nk msg ak..

ak masih xde sape2 special kat ati ak..
ala petua2 cinta cakap jgn kalut,slow2..dan ak memang x kalut pon.jnji allah itu pasti.klw ade jodoh,datang la ia..xyah risau sgt la..pe yg penting skrg,ak dh usaha kawan ngn sume orang,dan bersangka baek,sebab kawan ak cakap,kita kena bersangka baik

"kalau kita besangka buruk.. maksudnya.. kita lagi la buruk..sbb kita yg menarik perhatian orang jahat utk dekati kita"
tu kata kawan ak..

ak xbape clear lagi bab sgka baek n buruk ni..tapi mendalam maksd ayt tu..skrg,sesape yg nk kawan ngn ak,ak sgka baik,dan berkawan dengan sume orang,layan dgn same rata,xda lebih /kurang

xkira la ape jenis fizikal awk,kawan adalah kawan..dan berkawan biarlah beribu.insyaallah,ade jodoh x kemana...
ak percaya..kalaupun kawan ak cakap jodoh datang sendiri,tapi kita tetap kena berusaha,means berusha melayan kawan kita tu,klw x layan,cemane nk smpai jodoh tu?agk berbelit ayt ak..

harapan aku,semoga ak dijodohkan dengan lelaki yang boleh perbaiki diri aku kearah yg lebih baek,dalam masa yg sama, ak sndri pon sedang berubah untuk jadi lebih bagos,laupun ak tw ak x perfect..

*riak ke ayt aku ni?tapi ak nk berubah..ak harap semua orang sekeliling ak tolong ak dan bagi sokongan..
rse sgt kerdil lepas ak chat ngn kawan ak ni sorang..dia cm byk bgi ayt2 nasihat,dan insyaallah ak rse ak boleh mntk pndpt dia klw ak ade kemusykilan..

**harap mereka sume ikhlas berkawan ngn ak..

1 comment:

Qaseh dalia adelia said...

insyaAllah akan dapat satu hari nanti ..